Vi laver bedre webshops

Er du klar til at åbne din egen butik? Vi hjælper dig med en smart ny webshop, der indeholder alt det, du har brug for.

Webshop

Er du klar til at åbne din egen butik? Vi hjælper dig med en smart ny webshop, der indeholder alt det, du har brug for. Hold styr på dine ordrer, modtag kreditkortbetalinger, sælg software, e-bøger, kurser eller fysiske varer med fragt og leveringsmuligheder. Opret produkter med et par klik, og kom i gang med at sælge online!

Vi forventer, at du er seriøs i forhold til branding og din online tilstedeværelse, og at du kender værdien af at have en kvalitetsløsning. Hos Det Bedre Selskab differentierer vi os ved ikke bare at lave det, vi bliver bedt om. Vi tør at udfordre idéerne og komme et godt bud på en kreativ løsning.

Prioritering af en god webshop kan ses på bundlinjen. Det er alle de ting, du ikke kan se, ikke kender til og ikke prioriterer i design og systemer, der gør, at investeringen i en webshop hurtigt hentes hjem igen.

Vi udvikler webshoppen til din forretning

En rigtig butik – bare online

Vi betragter din webshop som en fysisk butik, hvor kunder kommer ind og handler. Vi kender vigtigheden af, at du har en god og synlig placering, er nem at finde og besøge. At din butik fremstår unik og inspirerende for din målgruppe. De samme kvaliteter overfører vi til design, brugervenlighed, serverhastigheder og søgemaskineoptimering.

Hvis du også ved, at den gode løsning har direkte effekt på dit salg, er vi tættere på en god og professionel løsning til dig.

Vi passer godt på din hjemmeside

Skal du blot have lavet en hjemmeside på et eksisterende webhotel, ønsker du at tilkøbe en serviceaftale, eller vil du starte godt ud med en professionel hosting- og serviceaftale inkluderet i din nye hjemmeside? Vi sammensætter og drifter din webløsnings infrastruktur, så den matcher dine behov.


Har du en god hjemmeside?

Vi laver gratis en visuel gennemgang af din hjemmeside, kommer med feedback og forbedringsforslag.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

close

Tip chefen

... dig selv eller en marketing-ansvarlig

Vi sender en oversigt af vores kerneydelser med priser.

Vi spammer ikke! Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Guldfuglen fik brand shop

Guldfuglen kontaktede os med henblik på at få lavet en ny webshop til deres eget smykkebrand, Silom.

Vi har udarbejdet en stærk webshopløsning i et simpelt og elegant design med multisprog, EU-handel, flere valuta, integration af Facebook med videre.

Made in Denmark

Webshoppen er det digitale fundament og bindeled mellem virksomhed og forbruger. Det er den eneste online kanal, du selv er herre over. Det er her, dine kunder skal have det bedste indtryk af dig.

Design & layout

Design er identitet, det er brugervenlighed og et værktøj til at guide en kunde til kurven. Vi afstemmer i fællesskab forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens designprofil og giver kunder en god og intuitiv købsoplevelse.

Marketing & SEO

En god webshop skal også kunne findes og tiltrække kunder. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper og sørger for, at indhold automatisk sendes til Google.

Full Service webhosting

Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din webshopløsning. Du får en professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice.

Integrationer

Webshoppen kan tale sammen med eksterne systemer; dit regnskabssystem, kasseapparatet, betalingsløsning, Facebooksidens forretning, Google Analytics, pakkelabels, dine banner- og shoppingannoncer og meget mere.

Wordpress & WooCommerce

Vi udvikler din løsning på velkendte og populære CMS-platforme. Vi giver dig hele kernesystemet fra Wordpress kombineret med et stærkt webshopsystem og udvikler din webshop til at kommunikere med dem.

Mulighed for at vokse

I takt med at din forretning vokser, bliver behovene også anderledes. Vores webshopløsninger kan udvides med utallige nye funktioner og videreudvikles, så nye målsætninger og ønsker for fremtiden opfyldes.

Fra idé til sælgende webshop

Om du har en lille butik med få produkter eller flere tusinde varenumre, er projektstyringen og processerne de samme. Det hele starter med dig...

Kontakt os

Kontakt os, og lad os starte en samtale om en webshopløsning. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål eller give et prisoverslag.

Behovsafdækning

For at udvikle den bedste løsning til dig, er det nødvendigt at høre om dine ideér, behov, krav, budget og forventninger til din nye butik.

Designudkast

Vi designer et udkast til den nye side med afsæt i din identitet og målgruppe. Du får mulighed for at komme med inputs og godkende designet, før webshoppen programmeres.

Udvikling

Vi udvikler, koder og programmerer webshoppen ud fra designudkastet. Webshoppen bliver integreret med content management- og webshopsystemet.

Installation & integrationer

Vi installerer den færdige løsning på webserveren og får integreret de eksterne integrationer, så din webshop kan kommunikere med dem.

Introduktion til shopmanager

Vi giver gerne en visuel rundtur og klæder dig på til at kunne arbejde med indhold og produkter på webshoppen. Har du lavet en serviceaftale med os, sørger vi for alle sikkerhedsopdateringer fremadrettet.