Web • Tryk • Reklame

En bedre webshop

Vi laver bedre webshops med fokus på kunder og salg

Vi laver bedre webshops med fokus på kunder og salg

Er du klar til at åbne din egen butik? Vi hjælper dig med en smart ny webshop, der indeholder alt det, du har brug for. Hold styr på dine ordrer, modtag kreditkortbetalinger, sælg software, e-bøger, kurser eller fysiske varer med fragt og leveringsmuligheder. Opret produkter med et par klik og kom i gang med at sælge online!

Vi forventer, at du er seriøs i forhold til branding og din online tilstedeværelse og kender værdien af at have en kvalitetsløsning. Hos Det Bedre Selskab differentiere vi os ved ikke bare at lave det, vi bliver bedt om. Vi tør udfordre idéerne og komme et godt bud på en kreativ løsning.

Prioritering af en en god webshop kan ses på bundlinjen. Det er alle de ting, du ikke kan se, ikke kender til og ikke prioriterer i design og systemer, der gør, at investeringen i en webshop bliver hentet hurtigt hjem.

webshop_smartphone_kasse

Designet og bygget til dig

Din nye webshop bliver designet med udgangspunkt i dine ønsker og behov kombineret med vores erfaring og knowhow i brugervenlighed og design. Det er vigtigt, at dine kunder nemt og ubesværet kan gennemføre et køb.

Marketing & SEO

Du får installeret nogle gode værktøjer, der giver din webshop en god start i konkurrencen på nettet og placeringerne i søgemaskinerne. Samtidig kan du selv følge med i statistikkerne og se, hvad du kan gøre bedre.

Administrer selv

Når din webshop er færdig, kan du nemt administrere siden selv, tilføje produkter og ændre på sider og tekster. Hvis du har behov for det, får du en gennemgang af systemet, så du er klædt godt på som webmaster af din nye side.

Integrationer

  • Gateway til indløsningsaftale
  • Facebook produktkatalog
  • Google Shopping
  • Pakkelabels
  • Google Analytics

Fragt

Giv dine kunder mulighed for at vælge, hvilken fragtløsning de vil benytte sig af og beløn dem med fri fragt, når de køber over et fastsat beløb. Mulighederne for at kombinere fragt er helt valgfri for dig.

Modtag betaling

En webshop er intet uden en kreditkortbetalingsløsning. Vi opsætter din gateway på din webshop, så dine kunder kan betale med deres kreditkort. Vi hjælper og guider dig til en god start.

Strøget eller baggården?

Vi betrager din webshop som en fysisk butik, hvor kunder kommer ind og handler. Vi kender vigtigheden af, at du har en god og synlig placering, er nem at finde og besøge. At din butik fremstår unik og inspirerende for din målgruppe. De samme kvaliteter overfører vi til design, brugervenlighed, serverhastigheder og søgemaskineoptimering.

Hvis du også ved, at den gode løsning har direkte effekt på dit salg, er vi nærmere en professionel løsning til dig.

Fra idé til sælgende webshop

1. Behovsafdækning

Din webshop er ikke en metervare. For at udvikle den bedste løsning til dig, er det nødvendigt at afdække dine behov, krav og ønsker

2. Udkast

Vi designer et layout-udkast til din webshop, som skal godkendes før den rigtige webshop programmeres. Mulighed for tilrettelser og ændringer.

3. Udvikling

Vi udvikler og programmere custom made webshopløsning på vores egne servere, så din eksisterende webshop ikke bliver påvirket.

4. Integrationer

Vi arbejder sammen med dig, og guider dig til at dine valgte integrationer som adwords, fragt, betalingsløsning m.v. bliver oprettet, så du har kontrollen med dem.

5. Installation & indhold

Vi installerer og opsætter den færdige løsning på din webserver og opsætter tekst- og billede-indholdet i de aftalte sektioner og sider.

6. Overdragelse

Webshoppen er fuld funktionsdygtig og færdig. Du har mulighed for en visuel introduktion til dit videre webmasterarbejde og oprettelse af produkter.

Vi passer godt på din hjemmeside

Skal du blot have lavet en hjemmeside på et eksisterende webhotel, ønsker du at tilkøbe en serviceaftale eller vil du starte godt ud med en professionel hosting- og serviceaftale inkluderet i din nye hjemmeside? Vi sammensætter og drifter din webløsnings infrastruktur, så den matcher dine behov.