Webshop

Er du klar til at åbne din egen butik? Vi hjælper dig med en smart ny webshop, der indeholder alt det, du har brug for. Hold styr på dine ordrer, modtag kreditkortbetalinger, sælg software, e-bøger, kurser eller fysiske varer med fragt og leveringsmuligheder. Opret produkter med et par klik og kom igang med at sælge online!

Din nye webshop

layers

Dit eget design

Din nye webshop bliver designet med med udgangspunkt i dine ønsker og behov kombineret med vores erfaring og knowhow i brugervenlighed og design. Det er vigtigt, at dine kunder nemt og ubesværet kan gennemføre et køb.

credit-card

Modtag betalinger

En webshop er intet uden en kreditkortbealingsløsning. Vi opsætter bl.a. QuickPay på din webshop, så dine kunder kan betale med deres kreditkort. Vi hjælper og guider dig til en god start.

delivery-cart

Fragtmuligheder

Fast fragt, fri fragt eller en kombination?

Giv dine kunder mulighed for at vælge, hvilken fragtløsning de vil benytte sig af og beløn dem med fri fragt, når de køber over et fastsat beløb. Mulighederne for at kombinere fragt er helt valgfri for dig.

statistics

Marketing & SEO

Du installeret nogle gode værktøjer, der giver din webshop en god start i konkurrencen på nettet og placeringerne i søgemaskinerne. Samtidig kan du selv følge med i statistikkerne og se, hvad du kan gøre bedre.

diagram

Systemerne snakker sammen

Du kan bl.a. få integreret

resize

Administrer selv

Når din webshop er færdig, kan du nemt administrere siden selv, tilføje produkter og ændre på sider og tekster. Hvis du har behov for det, får du en gennemgang af systemet, så du er klædt godt på som webmaster af din nye side.

Flotte-telte.dk

Branche: Festudlejning

Opgave: Webshopløsning

År: 2017

Web: flotte-telte.dk

Electra Frost

Branche: Numerolog

Opgave: Webshop m. blog, nyhedsbrev og skræddersyet numerologisk udregnings-plugin

År: 2016

Web: electrafrost.dk

Nordisk Barn - Til salg

Branche: Online børnetøjsbutik

Opgave: Webshop

År: 2016

Web: nordiskbarn.dk

Augusta

Branche: Tøjbutik

Opgave: Webshopløsning

År: 2015

Web: augustashop.dk

 

 

"Jeg kan virkelig anbefale Rune og Det Bedre Selskab. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside, og det har været et spændende og sjovt samarbejde. Rune er dygtig, hurtig og yderst tålmodig med alle mine rettelser og mærkelige ønsker 🙂 Derudover er han flink og god til at forklare til folk (mig), som ikke ved ret meget om computere og hjemmesidehalløj! 🙂 Og jeg er meget meget tilfreds med resultatet!"

Electra, electrafrost.dk