Udvikling af bedre hjemmesider!

Vi udvikler professionelle hjemmesider, der er designet og kodet til dit firma. Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de kontakter dig eller besøger din forretning. De skal have det bedste førstehåndsindtryk.

Hjemmesiden – dit online salgsværktøj

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Rigtig mange kender jer måske kun fra hjemmesiden.

Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Det er hér, I virkelig skal vise, hvem I er. Vi laver professionelle hjemmesider der præsenterer virksomheden fra den bedste side.

Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed.

Vi fokuserer på at give dig en moderne, responsiv og hastighedsoptimeret hjemmesideløsning, der konverterer flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Hos os får du ikke bare en pæn facade – Vi sørger også for alt det, du ikke vidste var vigtigt ved en hjemmeside.

Mere end en pæn facade

Responsivt designet med identitet og kundefokus
Funktionalitet til købsoplevelser
Søgemaskineoptimeret og -tilmelding
Hastighed i webhotellet
Løbende service og vedligehold
Webmasterservice

Vi udvikler hjemmesider til små og store virksomheder – på tværs af brancher, landsdele og landegrænser
Fælles for alle er ønsket om en bedre hjemmeside med professionelle løsninger

Flere gode grunde….

Over 10 års erfaring…
i at udvikle onlineløsninger
Full service webbureau
Udvikling + hosting + service
Made in Denmark
Vi udvikler selv din hjemmeside
Simpel administration
Nemt for dine medarbejdere
Du ejer hjemmesiden
Ingen skabelonprodukter med licenser

Vi skitserer i hånden og bygger op fra bunden

Hos os er du unik, og det skal din løsning også være. Vi kigger på din designidentitet, branche og lytter til dine ønsker, når vi går i det kreative hjørne og skitserer din nye hjemmeside.

Hjemmesiden bliver designet og udviklet til dig. Vi koder og programmerer din unikke hjemmesideløsning fra bunden, så den passer til dine behov og fremtidig marketingarbejde.

Vi differentierer os ved at turde udfordre idéerne, byde ind med forbedringer og komme med gode kreative løsninger, der gavner dig og din forretning.

Se processen fra idé til lancering

Feedback på din hjemmeside?

Vi genngmgår din hjemmeside og kommer med feedback og forbedringsforslag.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Made in Denmark

Vores hjemmesideløsninger er designet, udviklet og kodet i Danmark.
Vi sender ikke din opgave til hverken Polen eller Indien.

Design & layout


Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling


Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er et produktkatalog, eventkalender eller en beregner, udvikler vi det specifikt til opgaven.

Videreudvikling


Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi giver dig en platform, som kan udvides og udvikles i design og funktionalitet i takt med de behov, du måtte få i fremtiden.

WordPress Kerne


Verdens nok mest benyttede content management system – fra den lokale forening til Det Hvide Hus. Vi udvikler hjemmesider, der griber ned i WordPress’ kernesystem, så du får en professionel og brugervenlig hjemmeside, som du selv kan ændre og oprette dit indhold på.

Marketing, hastighed & SEO


En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service webhosting


Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din løsning. Du får en professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice, hvis du vil have videreudviklet funktioner.

close

Feedback på din hjemmeside?

Vi genngmgår din hjemmeside og kommer med feedback og forbedringsforslag.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Forhandlerløsning

IVECO’s skandinaviske forhandlersider

Vi har udviklet Iveco’s hjemmesideløsning til forhandlere i Danmark, Norge og Sverige. I løsningen findes der et katalog over bilmodeller, brugtvognsmodul, kampagner og nyheder.

Femern Belt Agency and Supply

Femern Belt Agency and Supply har fået en komplet firmahjemmeside med service og hosting. Femern Belt Agency and Supply er en del af Baltic Shipping Company, hvor samme design benyttes på alle hjemmesiderne.

Stilladser med et stort indholdsunivers

SST og Solrød Stilladser fik udviklet en hjemmeside med fokus hurtig kontakt og indholdskataloger der på kryds og tværs kan vises i relation til sidens indhold. Siden har en inaktiv webshop der kan aktiveres i en senere version.

Specialklassen Impro Comedy

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning.
Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende.
De bedste anbefalinger herfra
Kasper, Specialklassen

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg – Stand-up komiker, podcaster og TV person har fået udviklet en hjemmeside med oversigt over video, tv-shows og podcast hun medvirker i – samt selvfølgelig en tourplan.

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den jeg havde og som fungerer meget bedre
Ane Høgsberg, Komiker, tekstforfatter, podcaster