Hjemmesider

Nemt for dig


Det skal være nemt for jer, at opdatere og arbejde med hjemmesiden. Slut med uoverskuelige design-systemer og overflødige plugins. Vi giver en enkel og ren brugerflade uden lappeløsninger.

Brugervenlighed


Vi er jeres kunders øjne, når vi designer. De skal nemt og hurtigt kunne danne sig et godt indtryk af jer, få overblik og have let ved at udføre en handling eller kontakte dig.

Designet til salg


Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i jeres hjemmeside fra start. Vi hjælper jer med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed.

Styr op teknikken


Vi har styr på “alt det, du ikke kan se”, når vi indarbejder tekniske fordele for eksponering i søgemaskiner, smart home og ydeevne. Det er hér I virkelig trækker fra konkurrenterne.

Stoop.nu anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Stoop.nu

Rune fra Det Bedre Selskab er en utroligt kreativ og dygtig webdesigner, som virkelig formår at forstå kundens behov og ønsker. Da Stoop.nu besluttede sig for at skifte udseende og brand, var det vigtigt for os at finde et firma, der kunne løfte opgaven på en professionel og brugervenlig måde. Det var her, at Rune og Det Bedre Selskab kom ind i billedet.

Med sin ekspertise og sit talent for webdesign, har Rune været med til at skabe en moderne og virkelig brugbar hjemmeside, som vores brugere har taget rigtig godt imod. Den nye hjemmeside har skabt et nyt univers, hvor man både kan skrive sin egen historie og bestille gratis t-shirts. Det er virkelig imponerende, hvordan Det Bedre Selskab har formået at inkorporere vores ønsker og behov på en sådan måde, at resultatet blev helt fantastisk.

Jeg kan derfor varmt anbefale Rune og Det Bedre Selskab til alle, der har brug for et firma med hjertet det rigtige sted og en ekspertise inden for webdesign. Der er ingen tvivl om, at Det Bedre Selskab er et firma, der virkelig formår at skabe løsninger, som imødekommer kundens ønsker og behov på en både kreativ og brugervenlig måde.

Claus Heine, Stoop.nu

Ane Høgsberg anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Ane Høgsberg

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den jeg havde og som fungerer meget bedre

Ane Høgsberg, Komiker, tekstforfatter, podcaster

Brdr. Clausen anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Brdr. Clausen

Det Bedre Selskab leverer altid et super stykke arbejde, når man bestiller hos dem. Om det er trykte reklamer, plakater, SEO, visitkort, foldere, eller hvad vi snart har bestilt hos dem, så er man ikke i tvivl om kvaliteten, når det færdige resultat skal præsenteres. Altid venlig og fleksibel betjening! Kan varmt anbefales!

Jacob, Brdr. Clausen Automobiler A/S

Specialklassen anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Specialklassen

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning.
Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende.

De bedste anbefalinger herfra

Kasper, Specialklassen

I Pupi Siciliani anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra I Pupi Siciliani

Jeg har været meget tilfreds med mit valg af Det Bedre Selskab til at lave vores hjemmeside. Rune har fra starten forstået, hvad jeg ville, arbejdet hurtigt og givet gode idéer. Jeg vil kun give mine bedste anbefalinger til ham!
Søs, I Pupi Siciliani

Vink anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Vink

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Det Bedre Selskab, da jeg var daværende chefredaktør på det digitale kulturmagasin, VINKaarhus.
Rune var meget modtagelig overfor mine og de andre redaktørers idéer, og kom samtidig med forslag til, hvordan siden kunne blive optimeret på bedste vis. Han var med til at bygge siden op fra bunden, og samarbejdet gik rigtig godt! Rune er hurtig til at svare og god til at forstå flyvske idéer og omsætte det til noget konkret. Efter siden blev lanceret var Rune ligeledes hurtig til at ændre og finpudse små ændringer.
Vi er meget glade for siden, og for Runes arbejde. Jeg kan derfor kun give Det Bedre Selskab og Rune mine bedste anbefalinger.
Lisa, VINK Aarhus