Hjemmesider

Not Another WordPress Agency

Alle kan lave hjemmesider
– vi laver dem bedre

Vi udvikler professionelle hjemmesider, der er designet og kodet til dit firma. Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de kontakter dig eller besøger din forretning. De skal have det bedste førstehåndsindtryk.

Ingen er ens

– Derfor har vi heller ingen pakkeløsninger. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Book et gratis møde

Slut med one-fit-all skabeloner

Not another elementor agency

Hjemmesiden er vigtigere end nogensinde før

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Rigtig mange kender jer måske kun fra hjemmesiden.

Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Det er hér, I virkelig skal vise, hvem I er. Vi laver professionelle hjemmesider der præsenterer virksomheden fra den bedste side.

Nemt for dig


Det skal være nemt for dig, at opdatere din hjemmeside. Slut med uoverskuelige design-systemer og overflødige plugins. Vi giver en enkel og ren brugerflade uden lappeløsninger.

Nemt for dine kunder


Vi er dine kunders øjne, når vi designer. De skal nemt og hurtigt kunne danne sig et overblik og have let ved at udføre en handling eller kontakte dig.

Designet til salg


Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed.

Styr op teknikken


Vi har styr på “alt det, du ikke kan se”, når vi indarbejder tekniske fordele for eksponering i søgemaskiner, smart home og ydeevne. Det er hér du virkelig trækker fra konkurrenterne.

Custom made

Mere end en pæn facade

Vi skitserer i hånden og koder hjemmesider fra bunden af.

Du er unik, og det skal din løsning også være. Vi kigger på din designidentitet, branche og lytter til dine ønsker, når vi går i det kreative hjørne og skitserer din nye hjemmeside.

Hjemmesiden bliver designet og udviklet til dig. Vi koder og programmerer din unikke hjemmesideløsning fra bunden, så den passer til dine behov og fremtidig marketingarbejde.

Lyder det dyrt? – Det er det ikke

Moderne og mobilvenlig

Vi fokuserer på at give dig en moderne, responsiv og hastighedsoptimeret hjemmesideløsning, der konverterer flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Design & layout


Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling


Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er et produktkatalog, eventkalender eller en beregner, udvikler vi det specifikt til opgaven.

Videreudvikling


Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi giver dig en platform, som kan udvides og udvikles i design og funktionalitet i takt med de behov, du måtte få i fremtiden.

WordPress


Verdens nok mest benyttede content management system – fra den lokale forening til Det Hvide Hus. Vi udvikler hjemmesider, der griber ned i WordPress’ kernesystem, så du får en professionel og brugervenlig hjemmeside, som du selv kan ændre og oprette dit indhold på.

Marketing & SEO


En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service


Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din løsning. Vi tilbyder professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice, hvis du vil have videreudviklet funktioner.

Priser