Not Another Wordpress Agency

Vi laver bedre hjemmesider

Vi udvikler professionelle hjemmesider, der er designet og kodet til dit firma. Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de kontakter dig eller besøger din forretning. De skal have det bedste førstehåndsindtryk.

Tag en uforpligtende snak med os

Hjemmesiden er vigtigere end nogensinde før – Udnyt potentialet

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Rigtig mange kender jer måske kun fra hjemmesiden.

Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Det er hér, I virkelig skal vise, hvem I er. Vi laver professionelle hjemmesider der præsenterer virksomheden fra den bedste side.

Gennemtænkte løsninger

Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed.

Mere end en pæn facade

Vi skitserer i hånden og koder hjemmesider fra bunden af.

Du er unik, og det skal din løsning også være. Vi kigger på din designidentitet, branche og lytter til dine ønsker, når vi går i det kreative hjørne og skitserer din nye hjemmeside.

Hjemmesiden bliver designet og udviklet til dig. Vi koder og programmerer din unikke hjemmesideløsning fra bunden, så den passer til dine behov og fremtidig marketingarbejde.

Moderne og mobilvenlig

Vi fokuserer på at give dig en moderne, responsiv og hastighedsoptimeret hjemmesideløsning, der konverterer flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Design & layout


Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling


Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er et produktkatalog, eventkalender eller en beregner, udvikler vi det specifikt til opgaven.

Videreudvikling


Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi giver dig en platform, som kan udvides og udvikles i design og funktionalitet i takt med de behov, du måtte få i fremtiden.

WordPress


Verdens nok mest benyttede content management system – fra den lokale forening til Det Hvide Hus. Vi udvikler hjemmesider, der griber ned i WordPress’ kernesystem, så du får en professionel og brugervenlig hjemmeside, som du selv kan ændre og oprette dit indhold på.

Marketing & SEO


En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service webhosting


Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din løsning. Vi tilbyder professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice, hvis du vil have videreudviklet funktioner.

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Custom Wordpress

Brdr. Clausen A/S | Kia og Suzuki

Vi har udviklet Brdr. Clausens hjemmeside med et væld af custom made modelkataloger og smarte løsninger til. bl.a. visning af åbningstider.

▸ Moderne design ▸ Dedikeret KIA- og Suzuki-katalog ▸ Integration brugt bils-modul ▸ Kampagne-katalog ▸ Book prøvetur ▸ Specialudviklet åbningstidssystem

Forhandlerløsning

IVECO’s skandinaviske forhandlersider

Vi har udviklet Iveco’s hjemmesideløsning til forhandlere i Danmark, Norge og Sverige. I løsningen findes der et katalog over bilmodeller, brugtvognsmodul, kampagner og nyheder.

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg – Stand-up komiker, podcaster og TV person har fået udviklet en hjemmeside med oversigt over video, tv-shows og podcast hun medvirker i – samt selvfølgelig en tourplan.

⭐⭐⭐⭐⭐

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den jeg havde og som fungerer meget bedre
Ane Høgsberg, Komiker, tekstforfatter, podcaster

Sub Urban Dance Festival

Hjemmesideløsning til festival i København med oversigter over de forskellige arrangementer på tværs af de københavnske bydele.

Stilladser med et stort indholdsunivers

SST og Solrød Stilladser fik udviklet en hjemmeside med fokus hurtig kontakt og indholdskataloger der på kryds og tværs kan vises i relation til sidens indhold. Siden har en inaktiv webshop der kan aktiveres i en senere version.

Specialklassen Impro Comedy

⭐⭐⭐⭐⭐

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning.
Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende.
De bedste anbefalinger herfra
Kasper, Specialklassen

Autoforum Slagelse

Autoforum Slagelse har fået lavet en mobilvenlig hjemmeside. Hjemmesiden indeholder et stort modelkatalog over forhandlede biler og en oversigt over aktuelle kampagner. Nem bookning af service.

Femern Belt Agency and Supply

Femern Belt Agency and Supply har fået en komplet firmahjemmeside med service og hosting. Femern Belt Agency and Supply er en del af Baltic Shipping Company, hvor samme design benyttes på alle hjemmesiderne.

Kulturnat.dk

Kulturnatten fik en helt unik og skræddersyet hjemmeside med et stort digitalt program over de mange arrangementer på aftenen med mulighed for at sortere oversigten efter type. Hvert arrangement har sin helt egen side, hvor der vises beskrivelse, billeder, information om arrangøren, tidspunkter og kortplacering.

Hele flåden samlet

Med mere end 50 skibe i flåden har Baltic Shipping Company fået en hjemmesideløsning indeholdende et katalog med informationer om alle skibene og oversigt over havne de operere fra.