Er jeres hjemmeside det rene makværk? Få svar her

Hjemmesider

Not Another WordPress Agency

Vi udvikler custom made hjemmesider

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Rigtig mange kender jer måske kun fra hjemmesiden.

Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Det er hér, I virkelig skal vise, hvem I er. Vi laver professionelle hjemmesider der præsenterer virksomheden fra den bedste side.

Nemt for dig


Det skal være nemt for dig, at opdatere din hjemmeside. Slut med uoverskuelige design-systemer og overflødige plugins. Vi giver en enkel og ren brugerflade uden lappeløsninger.

Nemt for dine kunder


Vi er dine kunders øjne, når vi designer. De skal nemt og hurtigt kunne danne sig et overblik og have let ved at udføre en handling eller kontakte dig.

Designet til salg


Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed.

Styr op teknikken


Vi har styr på “alt det, du ikke kan se”, når vi indarbejder tekniske fordele for eksponering i søgemaskiner, smart home og ydeevne. Det er hér du virkelig trækker fra konkurrenterne.

Design & layout


Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling


Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er et produktkatalog, eventkalender eller en beregner, udvikler vi det specifikt til opgaven.

Videreudvikling


Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi giver dig en platform, som kan udvides og udvikles i design og funktionalitet i takt med de behov, du måtte få i fremtiden.

WordPress


Verdens nok mest benyttede content management system – fra den lokale forening til Det Hvide Hus. Vi udvikler hjemmesider, der griber ned i WordPress’ kernesystem, så du får en professionel og brugervenlig hjemmeside, som du selv kan ændre og oprette dit indhold på.

Marketing & SEO


En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service


Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din løsning. Vi tilbyder professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice, hvis du vil have videreudviklet funktioner.

Mere end en pæn facade

Vi skitserer i hånden og koder hjemmesider fra bunden af.

Du er unik, og det skal din løsning også være. Vi kigger på din designidentitet, branche og lytter til dine ønsker, når vi går i det kreative hjørne og skitserer din nye hjemmeside.

Hjemmesiden bliver designet og udviklet til dig. Vi koder og programmerer din unikke hjemmesideløsning fra bunden, så den passer til dine behov og fremtidig marketingarbejde.

Designet til salg

Vi fokuserer på at give dig en moderne, responsiv og hastighedsoptimeret hjemmesideløsning, der konverterer flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Markedsføring, godt design og funktionalitet bliver tænkt ind i hjemmesiden fra start. Vi hjælper dig med et forspring i kampen om kundernes opmærksomhed.

En levende hjemmeside

Jeres nye hjemmeside skal naturligvis være visuelt flot og nem at finde rundt på. Den skal kunne tilpasse sig forskellige enheder og forskellige måder at bruge enhederne på.

For at gøre besøgende til kunder, har I brug for funktioner, der guider dem hen til den handling.

Hvad skal jeres hjemmeside kunne?

  • Kontaktformularer
  • Webshop
  • Åbningstidssystem
  • Blog og nyheder
  • Kataloger
  • Brugerlogin
  • XML-feed
  • m.v….

Vi stopper ikke arbejdet, når de synlige ting er udarbejdet. Vi laver også alle de usynlige opgaver som bl.a. indexering hos Google og Bing, teknisk SEO og optimering, strukturerede data, cache, accessibility- , best practice- og SEO-tests og dark mode versioner, hvis det ønskes.

Not Another elementor Agency

Custom made WordPress

Vi udvikler custom made WordPress hjemmesider. Designet og programmeret fra bunden, med fokus på en brugervenlig platform, der er nem at gå til og udvikle videre på.

Tæt på kernen

Vi arbejder tæt på kernesystemet og benytter os af så få tredjepartsintegrationer som overhovedet muligt. En typisk hjemmesideløsning har < 10 plugins! Det giver en hurtigere og mere sikker hjemmeside, med så få eksterne indgange, som muligt. Det gør jer mindre sårbare over for ændringer og fejl i en tredjeparts software.

Custom Theme

Hos os er der ingen uoverskueligt drag-and-drop designmoduler eller one-fit-all købedesigns. Hvordan skulle jeres identitet passe ind i nogle andres?

Vi designer og koder temaer, indholdsskabeloner og funktioner til jer og jeres behov. Det betyder, at vi stolt kan skrive Custom Made in Denmark på vores arbejde.

Hos os har I ægte 100% ejerskab, da I selv ejer koden, og frit kan udvikle videre på den.

Gennemskuelig projektstyring

Du får adgang til vores kundecenter, hvor du kan følge med i hele projektstyringen.

1: Indledende møde

Et uforpligtende møde, hvor vi taler om dine behov, idéer, mål, målgruppe, identitet og budget og udarbejder et tilbud.

2: Designudkast

Vi udarbejder et designudkast på jeres nye webdesign. Vi gennemgår udkastet sammen og laver eventuelle rettelser.

3: Prototype

En prototype udarbejdes som en skabelon til det videre udviklingsforløb. Prototypen giver en fornemmelse af hjemmesiden i en browser.

4: Udvikling

Vi udvikler prototypen til at virke med WordPress CMS og laver de funktioner og systemtilpasninger, der er brug for.

5: Opsætning

Indholdssider opsættes med de endelig tekster og billeder. Funktioner indarbejdes og testes af.

6: Lancering

Installation på dit webhotel. Vi laver de endelige SEO opsætninger, tilmelding til Google og Bing og de sidste optimeringer.

Priser på hjemmesider

Book et uforpligtende møde og fortæl om jeres behov i en ny hjemmeside – Så laver vi et tilbud til jer