Webshop

Custom Made WooCommerce

Vi laver bedre webshops

Er du klar til at åbne din egen butik? Vi hjælper dig med en smart ny webshop, der indeholder alt det, du har brug for.

Webshop

Er du klar til at åbne din egen butik? Vi hjælper dig med en smart ny webshop, der indeholder alt det, du har brug for. Hold styr på dine ordrer, modtag kreditkortbetalinger, sælg software, e-bøger, kurser eller fysiske varer med fragt og leveringsmuligheder. Opret produkter med et par klik, og kom i gang med at sælge online!

Vi forventer, at du er seriøs i forhold til branding og din online tilstedeværelse, og at du kender værdien af at have en kvalitetsløsning. Hos Det Bedre Selskab differentierer vi os ved ikke bare at lave det, vi bliver bedt om. Vi tør at udfordre idéerne og komme med et godt bud på en kreativ løsning.

Prioritering af en god webshop kan ses på bundlinjen. Det er alle de ting, du ikke kan se, ikke kender til og ikke prioriterer i design og systemer, der gør, at investeringen i en webshop hurtigt hentes hjem igen.

Vi udvikler webshoppen til din forretning

En rigtig butik – bare online

Vi betragter din webshop som en fysisk butik, hvor kunder kommer ind og handler. Vi kender vigtigheden af, at du har en god og synlig placering, er nem at finde og besøge. At din butik fremstår unik og inspirerende for din målgruppe. De samme kvaliteter overfører vi til design, brugervenlighed, serverhastigheder og søgemaskineoptimering.

Hvis du også ved, at den gode løsning har direkte effekt på dit salg, er vi tættere på en god og professionel løsning til dig.

Vi passer godt på din webshop

Skal du blot have lavet en webshop på et eksisterende webhotel, ønsker du at tilkøbe en serviceaftale, eller vil du starte godt ud med en professionel hosting- og serviceaftale inkluderet i din nye webshop? Vi sammensætter og drifter din webløsnings infrastruktur, så den matcher dine behov.

Custom Made in Denmark

Webshoppen er det digitale fundament og bindeled mellem virksomhed og forbruger. Det er den eneste online-kanal, du selv er herre over. Det er her, dine kunder skal have det bedste indtryk af dig.

Design & layout


Design er identitet, det er brugervenlighed og et værktøj til at guide en kunde til kurven. Vi afstemmer i fællesskab forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens designprofil og giver dine kunder en god og intuitiv købsoplevelse.

Marketing & SEO


En god webshop skal også kunne findes og tiltrække kunder. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper og sørger for, at indhold automatisk sendes til Google.

Full Service webhosting


Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din webshopløsning. Du får en professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice.

Integrationer


Webshoppen kan tale sammen med eksterne systemer; dit regnskabssystem, kasseapparat, betalingsløsning, Facebooksidens forretning, Google Analytics, pakkelabels, dine banner- og shoppingannoncer og meget mere.

WordPress & WooCommerce


Vi udvikler din løsning på velkendte og populære CMS-platforme. Vi giver dig hele kernesystemet fra WordPress kombineret med et stærkt webshopsystem og udvikler din webshop til at kommunikere med dem.

Mulighed for at vokse


I takt med at din forretning vokser, bliver behovene også anderledes. Vores webshopløsninger kan udvides med utallige nye funktioner og videreudvikles, så nye målsætninger og ønsker for fremtiden opfyldes.