CMS-less

Overhal konkurrenterne

Lille og hurtig slår
stor og doven

Hvorfor have et stort og tungt CMS-system, der hele tiden skal vedligeholdes, hvis dit indhold sjældent skal opdateres?

Vi tilbyder en vedligeholdelsesfri hjemmeside med webmaster-service!

Book et gratis møde

Perfekt til bl.a….

 • Håndværkere
 • Frisører og klinikker
 • Lokale forretninger
 • Liberale erhverv
 • Visitkort-sider
 • Mindre erhverv

Håndværkere vælger håndværkere

Din faglighed bliver
bedømt på 0,3 sekunder

Dine kunder besøger oftest din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Rigtig mange kender jer måske kun fra hjemmesiden.

Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Det er hér, I virkelig skal vise, hvem I er. Vi laver professionelle hjemmesider der præsenterer virksomheden fra den bedste side.

Nemt for dig


Du slipper for at skulle lære at håndtere WordPress og webdesign. Du sender bare dine rettelser til vores webmaster – Så klarer han alle opdateringerne.

Nemt for dine kunder


Dine kunder får en fuld professionel oplevelse af hjemmesiden og har let ved at finde rundt på siden, se åbningstider, serviceydelser, kontakte jer m.v.

Designet til salg


Markedsføring, godt design og funktionalitet bliver tænkt ind i hjemmesiden fra start. Vi hjælper dig med et forspring i kampen om kundernes opmærksomhed.

Styr op teknikken


Vi har styr på “alt det, du ikke kan se”, når vi indarbejder tekniske fordele til søgemaskiner, smart home og hastighed. Det er hér du virkelig trækker fra konkurrenterne.

Slip fantasien fri

En hjemmeside uden CMS

Vi designer og koder altid alle hjemmesider fra bunden. Det giver os fuld kontrol og frihed til at tænke ud af boksen og give dine kunder en unik oplevelse og indtryk af dig.

Teknisk forspring

 • Responsivt design
 • Fuld SEO-optimeret
 • Hastighedsoptimeret
 • Lokale strukturerede data
 • Vi er din webmaster

Billigere end WordPress CMS

Alle hjemmesider vi designer og udvikler, får kodet en prototype, som er skabelonen der ligger til grund for et Worpress Tema.

Med CMS-less sparer du udviklingen af et WordPress tema og får færdiggjort prototypen til en funktionel hjemmeside. Det spare os for tid og dig for penge.

Du sparer ca. 8.000 – 20.000 kr. på udvikling.

… og det kan du få rigtig meget professionelt webmasterarbejde for

Design & layout


Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling


Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er en kvadratmeter-beregner, kontaktformular eller live åbningstider, udvikler vi det specifikt til opgaven.

Videreudvikling


Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi kan videreudvikle siden med lige de funktioner, sider eller designelementer, du måtte have brug for, i takt med at din virksomhed udvikler sig.

+Wordpress


Skulle behovet for et CMS-system alligevel opstå, kan vi sagtens omprogrammere hjemmesiden til en fuld funktionsdygtig WordPress side med alle de funktioner, der ligger i CMS-systemet.

Marketing & SEO


En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service


Vi står for alt teknikken og giver dig et professionelt webhotel med eget domæne og alle de firmamails, du måtte have brug for. Vores webhoteller står i et dansk datacenter og lever op til alle sikkerhedskrav.

Priser

Har du en hjemmeside?

Gratis service

Er din hjemmeside det rene makværk?

Vi tester din hjemmeside og giver den karakterer fra 0-10, så du kan blive klogere på, hvor du skal gøre en ekstra indsats.

Find ud af, hvor du skal blive bedre:

 • Design og layout
 • Brugervenlighed
 • Performance, Accessibility
 • SEO og strukturerede data
 • Webhosting
Hent vores Snevejr-plugin