God weekend

CMS-less

Overhal konkurrenterne

Bliv fri af fastlåste rammer!
Få en lille og hurtig hjemmeside

Hvorfor have et stort og tungt CMS-system, der hele tiden skal vedligeholdes, hvis dit indhold sjældent skal opdateres?

Vi tilbyder en vedligeholdelsesfri hjemmeside med webmaster-service!

Perfekt til bl.a….

 • Håndværkere
 • Frisører og klinikker
 • Lokale forretninger
 • Liberale erhverv
 • Visitkort-sider
 • Mindre erhverv
Book et gratis møde

Håndværkere vælger håndværkere

Din faglighed bliver
bedømt på 0,3 sekunder

Dine kunder besøger oftest din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Rigtig mange kender jer måske kun fra hjemmesiden.

Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Det er hér, I virkelig skal vise, hvem I er. Vi laver professionelle hjemmesider der præsenterer virksomheden fra den bedste side.

Nemt for dig


Du slipper for at skulle lære at håndtere WordPress og webdesign. Du sender bare dine rettelser til vores webmaster – Så klarer han alle opdateringerne.

Nemt for dine kunder


Dine kunder får en fuld professionel oplevelse af hjemmesiden og har let ved at finde rundt på siden, se åbningstider, serviceydelser, kontakte jer m.v.

Designet til salg


Markedsføring, godt design og funktionalitet bliver tænkt ind i hjemmesiden fra start. Vi hjælper dig med et forspring i kampen om kundernes opmærksomhed.

Styr på teknikken


Vi har styr på “alt det, du ikke kan se”, når vi indarbejder tekniske fordele til søgemaskiner, smart home og hastighed. Det er hér du virkelig trækker fra konkurrenterne.

Slip fantasien fri

En hjemmeside uden CMS

Vi designer og koder altid alle hjemmesider fra bunden. Det giver os fuld kontrol og frihed til at tænke ud af boksen og give dine kunder en unik oplevelse og indtryk af dig.

En løsning for dig der…

 • har brug for et “online visitkort”
 • har under 20 sider
 • ikke vil være webmaster
 • vil skille sig ud fra mængden
 • har brug for en professionel onlinepartner

Teknisk forspring

 • Responsivt design
 • Fuld SEO-optimeret
 • Hastighedsoptimeret
 • Lokale strukturerede data
 • Vi er din webmaster

Design & layout


Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling


Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er en kvadratmeter-beregner, kontaktformular eller live åbningstider, udvikler vi det specifikt til opgaven.

Videreudvikling


Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi kan videreudvikle siden med lige de funktioner, sider eller designelementer, du måtte have brug for, i takt med at din virksomhed udvikler sig.

+Wordpress


Skulle behovet for et CMS-system alligevel opstå, kan vi sagtens omprogrammere hjemmesiden til en fuld funktionsdygtig WordPress side med alle de funktioner, der ligger i CMS-systemet.

Marketing & SEO


En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service


Vi står for alt teknikken og giver dig et professionelt webhotel med eget domæne og alle de firmamails, du måtte have brug for. Vores webhoteller står i et dansk datacenter og lever op til alle sikkerhedskrav.

Gennemskuelig projektstyring

Du får adgang til vores kundecenter, hvor du kan følge med i hele projektstyringen.

Indledende møde

Et uforpligtende møde, hvor vi taler om dine behov, idéer, mål, målgruppe, identitet og budget og udarbejder et tilbud.

Designudkast

Vi udarbejder et designudkast på jeres nye webdesign. Vi gennemgår udkastet sammen og laver eventuelle rettelser.

Prototype

En prototype udarbejdes som en skabelon til det videre udviklingsforløb. Prototypen giver en fornemmelse af hjemmesiden i en browser.

Udvikling

Vi udvikler prototypen til en fuld funktionsdygtig hjemmeside med de sider og funktioner, der er behov for.

Opsætning

Indholdssider opsættes med de endelig tekster og billeder. Funktioner indarbejdes og testes af.

Lancering

Installation på dit webhotel. Vi laver de endelige SEO opsætninger, tilmelding til Google og Bing og de sidste optimeringer.

Stoop.nu anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Stoop.nu

Rune fra Det Bedre Selskab er en utroligt kreativ og dygtig webdesigner, som virkelig formår at forstå kundens behov og ønsker. Da Stoop.nu besluttede sig for at skifte udseende og brand, var det vigtigt for os at finde et firma, der kunne løfte opgaven på en professionel og brugervenlig måde. Det var her, at Rune og Det Bedre Selskab kom ind i billedet.

Med sin ekspertise og sit talent for webdesign, har Rune været med til at skabe en moderne og virkelig brugbar hjemmeside, som vores brugere har taget rigtig godt imod. Den nye hjemmeside har skabt et nyt univers, hvor man både kan skrive sin egen historie og bestille gratis t-shirts. Det er virkelig imponerende, hvordan Det Bedre Selskab har formået at inkorporere vores ønsker og behov på en sådan måde, at resultatet blev helt fantastisk.

Jeg kan derfor varmt anbefale Rune og Det Bedre Selskab til alle, der har brug for et firma med hjertet det rigtige sted og en ekspertise inden for webdesign. Der er ingen tvivl om, at Det Bedre Selskab er et firma, der virkelig formår at skabe løsninger, som imødekommer kundens ønsker og behov på en både kreativ og brugervenlig måde.

Claus Heine, Stoop.nu

Ane Høgsberg anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Ane Høgsberg

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den jeg havde og som fungerer meget bedre

Ane Høgsberg, Komiker, tekstforfatter, podcaster

Brdr. Clausen anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Brdr. Clausen

Det Bedre Selskab leverer altid et super stykke arbejde, når man bestiller hos dem. Om det er trykte reklamer, plakater, SEO, visitkort, foldere, eller hvad vi snart har bestilt hos dem, så er man ikke i tvivl om kvaliteten, når det færdige resultat skal præsenteres. Altid venlig og fleksibel betjening! Kan varmt anbefales!

Jacob, Brdr. Clausen Automobiler A/S

Specialklassen anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Specialklassen

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning.
Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende.

De bedste anbefalinger herfra

Kasper, Specialklassen

I Pupi Siciliani anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra I Pupi Siciliani

Jeg har været meget tilfreds med mit valg af Det Bedre Selskab til at lave vores hjemmeside. Rune har fra starten forstået, hvad jeg ville, arbejdet hurtigt og givet gode idéer. Jeg vil kun give mine bedste anbefalinger til ham!
Søs, I Pupi Siciliani

Vink anbefaler Det Bedre Selskab:

Anbefaling fra Vink

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Det Bedre Selskab, da jeg var daværende chefredaktør på det digitale kulturmagasin, VINKaarhus.
Rune var meget modtagelig overfor mine og de andre redaktørers idéer, og kom samtidig med forslag til, hvordan siden kunne blive optimeret på bedste vis. Han var med til at bygge siden op fra bunden, og samarbejdet gik rigtig godt! Rune er hurtig til at svare og god til at forstå flyvske idéer og omsætte det til noget konkret. Efter siden blev lanceret var Rune ligeledes hurtig til at ændre og finpudse små ændringer.
Vi er meget glade for siden, og for Runes arbejde. Jeg kan derfor kun give Det Bedre Selskab og Rune mine bedste anbefalinger.
Lisa, VINK Aarhus

Har du en hjemmeside?

Er din hjemmeside det rene makværk?

Vi gennemgår din hjemmeside og giver vores umiddelbare feedback, så du kan blive klogere på, hvor du skal gøre en ekstra indsats.

Find ud af, hvor du skal blive bedre:

 • Design og layout
 • Brugervenlighed
 • Performance, Accessibility
 • SEO og strukturerede data
 • Webhosting