Det Bedre Selskab

Make today worth remembering

Lad os finde en god løsning sammen

Udfyld kontaktformularen og fortæl lidt om din opgave.
Du får svar inden for 12 timer (i arbejdstid gerne inden for 30 minutter)

Dit navn*

Firma

Din e-mail*

Webadresse

Emne*

Please leave this field empty.

Besked

Det Bedre Selskab

Hos Det Bedre Selskab arbejder vi med produktion af topmoderne hjemmesider og online markedsføring. Vores kreativitet, ærlighed og tillid til menneskeheden er med til at gøre os unikke.

Her har kunden ikke altid ret - og heldigvis for det. Det er nemlig sparringen og idéudviklingen imellem os to, der gør, at dit nye projekt bliver rigtig godt.

Du kan finde vores kunder i hele landet. Det er ikke nødvendigvis vores naboer, men firmaer og personer, som søger de ydelser, vi kan hjælpe med. Det er også derfor, vi siger, at vi er lokale i hele landet.

Vi lever af at hjælpe dig med at blive bedre i din kommunikation og relation til dine kunder. Vores erfaring og knowhow med online markedsføring bliver kombineret med vores filosofi om, at reklamer og kunderelation skal være værdiskabende.

Vi er dine kunders repræsentant, når der skal designes en ny hjemmeside, laves kampagner til sociale medier eller udarbejdes tryksager. Vi giver vores ærlige mening og bidrager med sparring, når du skal have udarbejdet nyt markedsføringsmateriale.

Hos Det Bedre Selskab arbejder vi i øjenhøjde med vores kunder og mener ikke, at der er nogle kunder, der er vigtigere eller bedre end andre.

Jeg håber, dit besøg på her på hjemmesiden har gjort dig mere nysgerrig efter, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at sende en mail og beskrive, hvilke udfordringer du står overfor - så løser vi din opgave i fællesskab.

Vi tales ved!

Rune - Det Bedre Selskab

rune

profil

Kontoret har flyttet lidt rundt...

2012 - 2014 - Slagelse
2014 - 2016 - Aarhus C
2016 - 2017 - København S
2017 - 2017 - Bruxelles

Betal din faktura med kreditkort

Angiv beløbet fra din faktura og start betaling med dit kreditkort

Indtast beløb:

DKK