Google Ads

Online annoncering sender kundeemner til din hjemmeside eller fysiske butik

Online annoncering er en smart måde at nå din præcise målgruppe med annoncer. Geografi, demografi, interesser og adfærd er bare nogle af de parametre, vi målretter dine onlineannoncer efter.

Bannerannoncer


Du ser dem på alle nyhedsmedier, i apps og på andre hjemmesider. Displaynetværket hvor du kan få dine annoncer vist til de helt rigtige personer og på de helt rigtige sider.

Produktannoncer


Du ser dem, når du søger efter et specifikt produkt: Google Shoppingannoncerne er øverst i resultatet med billeder og pris. Annoncer med lige det produkt, kunden søger efter.

Remarketing


Remarketing er den bedste måde at nå personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Få flere tilbage til indkøbskurven, eller overbevis dem om, at du er den helt rigtige at handle med.

Vi designer dine kampagner
– fra idé til indrykning

Lad os hjælpe dig med at lave en flot og effektiv kampagne. Vi udarbejder hele det grafiske layout, så det matcher de kanaler, der skal annonceres igennem.

Målgruppe & medievalg


Hvem er din målgruppe, og hvordan når vi dem bedst? Vi hjælper med at udvælge de rigtige medier, annonceplaceringer og målgrupper efter budget.

Design & format


Vi designer og layouter annoncer med udgangspunkt i den planlagte kampagne, målgruppe, virksomhedens design og identitet samt budskab.

Kampagneopsætning


Vi opsætter dine annoncer i kampagner på din egen annoncekonto, så du selv kan følge med og justere budgetterne eller pause kampagnerne.