Google Ads

Online annoncering

Online annoncering giver din virksomhed en god base for at drive kunder fra medier og søgemaskiner direkte hen til din forretnings produkter eller ydelser.

Online annoncering sender kundeemner til din hjemmeside eller fysiske butik

Online annoncering er en smart måde at nå din præcise målgruppe med annoncer. Geografi, demografi, interesser og adfærd er bare nogle af de parametre, vi målretter dine onlineannoncer efter.

Bannerannoncer


Du ser dem på alle nyhedsmedier, i apps og på andre hjemmesider. Displaynetværket hvor du kan få dine annoncer vist til de helt rigtige personer og på de helt rigtige sider.

Produktannoncer


Du ser dem, når du søger efter et specifikt produkt: Google Shoppingannoncerne er øverst i resultatet med billeder og pris. Annoncer med lige det produkt, kunden søger efter.

Remarketing


Remarketing er den bedste måde at nå personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Få flere tilbage til indkøbskurven, eller overbevis dem om, at du er den helt rigtige at handle med.

Hvad koster online annoncering?

Langt de fleste annoncekampagner vi producerer, er tidsbestemte kampagner eller kampagner, der dækker en grundlæggende markedsføring af et firma. Disse kampagner er oftest med en engangsopsætning.


Engangsopsætning

Opstart fra 4.000,-
Kampagne
fra 1.600,-
Annoncebudget: Valgfrit


Løbende annoncearbejde?

Ønskes der løbende tilpasning og kontrol med kampagner? Indhent tilbud.

Valgfrit annoncebudget

Du afholder og bestemmer selv det månedlige beløb, du bruger på hver enkelt kampagne. Spørg og gerne til råds om budgetanbefalinger.

Vi designer dine kampagner
– fra idé til indrykning

Lad os hjælpe dig med at lave en flot og effektiv kampagne. Vi udarbejder hele det grafiske layout, så det matcher de kanaler, der skal annonceres igennem.

Målgruppe & medievalg


Hvem er din målgruppe, og hvordan når vi dem bedst? Vi hjælper med at udvælge de rigtige medier, annonceplaceringer og målgrupper efter budget.

Design & format


Vi designer og layouter annoncer med udgangspunkt i den planlagte kampagne, målgruppe, virksomhedens design og identitet samt budskab.

Kampagneopsætning


Vi opsætter dine annoncer i kampagner på din egen annoncekonto, så du selv kan følge med og justere budgetterne eller pause kampagnerne.

Udvalgt

Case

Udvalgt

Case

Klik klik klik

Lokale bilannoncer

Brdr. Clausen er en af vores faste kunder, når der skal laves nye kampagner. Vi designer og opsætter bannerannoncer til specifikke, tidsbestemte kampagner.

Google Ads

Landsdækkende Ads-kampagner

Landets største danskejede auktionshus for biler; Sjællands Bilauktion, ville gerne tage deres markedsføring nye veje og fik lavet søge- og bannerannoncer i landsdækkende kampagner.

Kontakt