Vi bygger hjemmesider fra bunden
Udvikling af bedre hjemmesider!

Vi udvikler professionelle hjemmesider, der er designet og kodet til dit firma. Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de kontakter dig eller besøger din forretning. De skal have det bedste førstehåndsindtryk.

Hjemmeside

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Rigtig mange kender jer måske kun fra hjemmesiden. Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Det er hér i virkelig skal vise hvem I er. Vi laver professionelle hjemmesider skræddersyet til dit firma. 

Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed.

Vi fokuserer på at give dig en moderne, responsiv og hastighedsoptimeret hjemmesideløsning, der konverterer flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Når det kommer til stykket handler godt design om brugervenlighed og kundekonvertering.

Vi sætter os ind i dine kunders behov og lytter til dine ønsker, når vi bygger din virksomheds digitale identitet og salgskanal.

Vi skitserer i hånden og bygger op fra bunden

Hos os er du unik. Vi kigger på din designidentitet, branche og lytter til dine ønsker. Vi køber ikke et præfabrikeret skabelonprodukt, du skal presses ned i og som kommer til at definere din virksomheds identitet.

Hjemmesiden bliver designet og udviklet specielt til dig. Vi koder og programmerer din unikke hjemmesideløsning fra bunden, så den passer til dine behov og fremtidig marketingarbejde.

 • Unikt design og kode
 • Fuld kontrol over hjemmeside
 • Stor fleksibilitet
 • Ingen licenser
 • Simpel administration
 • Du ejer selv din hjemmeside.

Vi differentierer os ved at turde udfordre idéerne, byde ind med forbedringer og komme med gode kreative løsninger, der gavner dig og din forretning.

Rune Zeuthen

close

Gem til senere

Få en mail tilsendt med en opsummering af vores services og ydelser i en skimmevenlig version.

Vi spammer ikke! Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Made in Denmark

Vores hjemmesideløsninger er designet, udviklet og kodet i Danmark. Vi sender ikke din opgave til hverken Polen eller Indien.

Design & layout

Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling

Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er et produktkatalog, eventkalender eller en beregner, udvikler vi dem specifikt til opgaven.

Videreudvikling

Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi giver dig en platform, som kan udvides og udvikles i design og funktionalitet efter de behov, du måtte få i fremtiden.

Wordpress Core+

Verdens nok mest benyttede content management system af både amatører og professionelle. Vi udvikler hjemmesider, der griber ned i Wordpress' kernesystem, så du får en professionel og brugervenlig hjemmeside, som du selv kan ændre og oprette dit indhold på.

Marketing, hastighed & SEO

En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service webhosting

Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din løsning. Du får en professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice, hvis du vil have videreudviklet funktioner.

Iveco fik skandinaviske forhandlersider 🇩🇰 🇳🇴 🇸🇪

Iveco har fået udviklet en hjemmesideløsning, der bliver brugt af forhandlere i Danmark, Norge og Sverige. I løsningen har vi udviklet et katalog over modeller og biler til salg samt kampagner og nyheder til den enkelte forhandler.

Fra idé til færdig hjemmeside

Om der skal laves en lille informationshjemmeside eller en større hjemmesideløsning, er projektstyringen og processerne de samme. Det hele starter med dig...

1: Kontakt os uforpligtende

Kontakt os, og lad os starte en samtale om en hjemmesideløsning der løser jeres behov og problemstillinger.

2: Forventningsafstemning

For at udvikle den bedste løsning til dig er det nødvendigt at høre om dine ideér, behov, krav, budget og forventninger til en løsning.

3: Tilbud

Vi giver et tilbud og en pris på din løsning ud fra kravspecifikationen og vores fælles forventningsafstemning.

4: Designudkast

Vi designer et udkast til din side med afsæt i identitet og målgruppe. Du får mulighed for at komme med inputs og godkende designet, før hjemmesiden programmeres.

5: Kodning af designskabelon

Vi udvikler en simpel HTML designskabelon, der skal bruges videre i forløbet. Du får mulighed for at se siden i en rigtig browser.

6: Udvikling til CMS

Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesiden ud fra designskabelonen. Funktioner bliver udviklet, og hjemmesiden bliver integreret med content management systemet.

7: Opsætning af webhotel

Har du købt et webhotel hos os, bliver det klargjort og dit domæne bestilt.

8: Installation

Vi installerer den færdige hjemmesideskabelon, CMS og funktioner på dit webhotel.

9: Indhold

Dine tekster og billeder sættes op og nye sider oprettes. Har du bestilt korrekturlæsning, bliver alt tekst rettet til nu.

10: Lancering

Hjemmesiden er klar til lancering. Alt det synlige er færdigt og siden offentliggøres på dit domæne.

11: SEO Basis

Din grundlæggende søgemaskineoptimering laves og testes. Vi sørger for at dine META, titler, overskrifter og sitemap er rigtigt opsat i forhold til dine tekster.

12: Indexering

Vi sender din hjemmeside til indexering hos Google og Bing. Din hjemmeside vil efterfølgende løbende blive indexeret automatisk.

13: Webmaster

Har du brug for selv at kunne oprette og ændre i hjemmesidens indhold, giver vi en introduktion til webmaster. Vi står også gerne for webmasterarbejdet, hvis du er mere tryg ved det.

14: Serviceaftale

Vi sørger for, at din løsning løbende er up to date i forhold til de seneste standarder og sikkerhedsopdateringer.

15: Løbende udvikling?

Din hjemmeside skal udvikle sig i takt med din forretning. Vores hjemmesideløsninger kan videreudvikles til dine behov.

Hvad koster en hjemmeside?

Hjemmesidepriser udregnes individuelt på baggrund af en afklaring om løsningens omfang. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og fortæl gerne, hvis vi skal finde en løsning der passer ind i dit budget.

Online visitkort

Håndværk og service

Til dig der ønsker en simpel og flot hjemmeside, der tiltrækker kunder og giver dem mulighed for at kontakte dig nemt. Kræver minimal vedligeholdelse.

 • Design og programmering
 • 1 - 10 sider
 • Responsive (Mobilvenlig)
 • Altid synlige kontaktoplysninger

Online visitkort CMS

Erhvervshjemmeside

Til dig der har brug for et CMSystem, hvor du oftere kan redigere indhold, skrive nyheder og bruge kontakt- og tilbudsformular.

 • Design og programmering
 • 10-30 sider
 • Responsive (Mobilvenlig)
 • Kontaktformular
 • Nyheder / blog
 • Wordpress CMS

- Som denne hjemmeside

Produktkatalog

Forhandlere og producenter

Til dig der har brug for at vise dine produkter eller services frem i kataloger, skrive nyheder og modtage tilbudsforespørgsler.

 • Design og programmering
 • 10-30 sider
 • Responsive (Mobilvenlig)
 • Kontaktformular
 • Nyheder / blog
 • Wordpress CMS
 • Service- eller produktkataloger


Kontakt os uforpligtende for et tilbud.