Vi laver bedre hjemmesider!

Vi laver professionelle hjemmesider, der er designet og udviklet til dit firma. Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de kontakter dig eller besøger din forretning. De skal have det bedste førstehåndsindtryk.

Hjemmeside

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Det er hér, de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Vi laver professionelle hjemmesider skræddersyet til dit firma. 

Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed. Vi fokuserer på at give dig en moderne, responsiv og hastighedsoptimeret hjemmesideløsning, der konverterer flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Små og store løsninger til små og store priser.
Kontakt os uforpligtende og hør om en løsning til dig.

Vi er ikke som de andre – slet ikke

Hos os er du unik. Du skal ikke passe ned i et skabelonprodukt. Hjemmesiden bliver designet og udviklet specielt til dig. Vi koder og programmerer din unikke hjemmesideløsning, så den passer til dine behov og fremtidig marketingarbejde.

Vi ved hvad der skal til

Vi forventer, at du er seriøs i forhold til din branding og online tilstedeværelse, og at du kender værdien af en kvalitetsløsning. Vi differentierer os ved ikke bare at lave det, vi bliver bedt om, men tværtimod tør vi at udfordre idéerne og komme med gode bud på kreative løsninger.

Not another Wordpress agency

Vi udvikler langt de fleste hjemmeside til at kunne administreres med WordPress’ content management system. Du får en stærk platform, der løbende bliver videreudviklet og giver mulighed for udvidelser og tilføjelser i takt med, at dine behov bliver flere og din side vokser.

Tilpasset dine behov

Skal du blot have lavet en hjemmeside på et eksisterende webhotel, ønsker du at tilkøbe en serviceaftale, eller vil du starte godt ud med en professionel hosting- og serviceaftale inkluderet i din nye hjemmeside?
Vi sammensætter og drifter din webløsnings infrastruktur, så den matcher dine behov.

Full service eller blot udvikling?

For at kende din pris, er det vigtigt at vi kender til dit behov.

❓ Skal din hjemmeside have CMS?
❓ Skal vi tage os af løbende webmasterarbejde?
❓ Skal vi stå for service og vedligehold?
❓ Skal vi levere webhotel eller hoster du selv?

Vi udvikler altid løsninger efter behov.

Priser fra kun 16.000 kr.

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning. Ud over at være hurtigarbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende. De bedste anbefalinger herfra.

Kasper Gattrup, Specialklassen, Comedy

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den, jeg havde, og som fungerer meget bedre.

Ane Høgsberg, Stand-up komiker

🇩🇰 Made in Denmark 🇩🇰

Vores hjemmesideløsninger er designet, udviklet og kodet i Danmark. Vi sender ikke din opgave til hverken Polen eller Indien.


Design & layout

Design er identitet, brugervenlighed og en oplevelse i sig selv. Vi afstemmer i fællesskab med dig forventninger til design og layout, så det matcher virksomhedens profil og giver brugerne en god og intuitiv oplevelse.

Udvikling

Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesider efter de funktioner og behov, der ligger til grund for hjemmesideløsningen. Uanset om det er et produktkatalog, eventkalender eller en beregner, udvikler vi dem specifikt til opgaven.

Videreudvikling

Har du vokseværk og brug for ekstra funktioner? Vi giver dig en platform, som kan udvides og udvikles i design og funktionalitet efter de behov, du måtte få i fremtiden.

Wordpress Core+

Verdens nok mest benyttede content management system af både amatører og professionelle. Vi udvikler hjemmesider, der griber ned i Wordpress' kernesystem, så du får en professionel og brugervenlig hjemmeside, som du selv kan ændre og oprette dit indhold på.

Marketing, hastighed & SEO

En god hjemmeside skal også tiltrække trafik. Søgemaskineoptimering er meget mere end blot søgeord. Vi har øje for hastighed og udvikler efter søgemaskinernes strukturprincipper, ligesom vi sørger for, at indhold automatisk sendes til Google og Bing.

Full Service webhosting

Vi tilbyder en række services, der drifter, vedligeholder og udvikler din løsning. Du får en professionel webhosting med webhotel og mailhotel, en løbende serviceaftale til sikkerhedsopdateringer og webmasterservice, hvis du vil have videreudviklet funktioner.

Iveco fik skandinaviske forhandlersider 🇩🇰 🇳🇴 🇸🇪

Iveco har fået udviklet en hjemmesideløsning, der bliver brugt af forhandlere i Danmark, Norge og Sverige. I løsningen har vi udviklet et katalog over modeller og biler til salg samt kampagner og nyheder til den enkelte forhandler.

Fra idé til færdig hjemmeside

Om der skal laves en lille informationshjemmeside eller en større hjemmesideløsning, er projektstyringen og processerne de samme. Det hele starter med dig...

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os, og lad os starte en samtale om en hjemmesideløsning. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål eller give et prisoverslag.

Behovsafdækning

For at udvikle den bedste løsning til dig er det nødvendigt at høre om dine ideér, behov, krav, budget og forventninger til en løsning.

Designudkast

Vi designer et udkast til din side med afsæt i identitet og målgruppe. Du får mulighed for at komme med inputs og godkende designet, før hjemmesiden programmeres.

Udvikling

Vi udvikler, koder og programmerer hjemmesiden ud fra designudkastet. Funktioner bliver udviklet, og hjemmesiden bliver integreret med content management systemet.

Installation & lancering

Vi installerer CMS på webhotellet og opsætter hjemmesiden med det endelige indhold. Hjemmesiden og dens indhold bliver sendt til indexering hos Google.

Introduktion til webmaster

Vi giver gerne en visuel rundtur og klæder dig på til at kunne arbejde med indhold på hjemmesiden. Har du lavet en serviceaftale med os, sørger vi for alle sikkerhedsopdateringer fremadrettet.