Web • Tryk • Reklame

OBS: Alle planlagte møder aflyses på ubestemt tid.
I øjeblikket priorteres digitalisering mindre virksomheder.

Vi laver bedre hjemmesider

Professionelle hjemmesideløsninger til seriøse erhvervsdrivende

Vi udvikler hjemmesider med fokus på salg og markedsføring

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Det er hér de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Vi laver professionelle hjemmesider, der er skræddersyet til dit firma. 

Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed. Vi fokuserer på, at konvertere flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Vi forventer, at du er seriøs i forhold til din branding og online tilstedeværelse, og kender værdien af en kvalitetsløsning. Vi differentiere os ud ved ikke bare at lave det, vi bliver bedt om, men tværtimod tør udfordre idéerne og komme med gode bud på kreative løsninger.

Vores løsninger er kun udviklet til dig

Hjemmesiden er fundamentet og bindeleddet mellem virksomhed og forbruger online. Det er den eneste online kanal, du selv er herre over. Det er her, dine kunder skal have det bedste indtryk af dig.

Individuelle løsninger

Vi leverer ingen standardløsninger, men bygger hele hjemmesiden op efter dine behov for en effektiv hjemmeside.

Din identitet

Når vi designer en side er det med afsæt i din virksomheds identitet og målgruppe.

Brugervenlighed

Vi har altid slutbrugeren med i overvejelserne, når en hjemmeside designes.

Marketing

Din hjemmeside skal have en god start. Derfor får du installeret nogle gode værktøjer, der giver din hjemmeside en fordel i konkurrencen på nettet og søgemaskinerne.

Nem administration

Når hjemmesiden er færdig, kan du nemt administrere den selv. Du behøver kun en meget lille teknisk forståelse. Vi guider dig i brugen af det smarte drag-and-drop-system, du får med.

Fremtidssikret

Det er muligt at udvide din løsning med bl.a. prisberegner, blog, webshop med mere, uden at du skal starte forfra med en ny løsning.

Fra idé til færdig hjemmeside

Kontakt os

Start med at kontakte os via mail eller via vores kontaktformular. Få et overslag før vi evt. booker et møde eller telefonmøde.

1. Behovsafdækning

Din hjemmeside er ikke en metervare. For at udvikle den bedste løsning til dig, er det nødvendigt at afdække dine behov, krav og ønsker

2. Udkast

Vi designer et udkast til din side, som du skal godkende før den rigtige hjemmeside programmeres. Mulighed for tilrettelser og ændringer.

3. Udvikling

Vi udvikler og programmere custom made hjemmeside på vores egne servere, så din eksisterende hjemmeside ikke bliver forstyrret.

4. Installation & indhold

Vi installerer og opsætter den færdige løsning på din webserver og opsætter tekst- og billede-indholdet i de aftalte sektioner og sider.

5. Overdragelse

Hjemmesiden er fuld funktionsdygtig og færdig. Du har mulighed for en visuel introduktion til dit videre webmasterarbejde.

hjemmeside_smartphone_baltic-shipping

En god driftløsning der passer til dig

Skal du blot have lavet en hjemmeside på et eksisterende webhotel, ønsker du at tilkøbe en serviceaftale eller vil du starte godt ud med en professionel hosting- og serviceaftale inkluderet i din nye hjemmeside? Vi sammensætter og drifter din webløsnings infrastruktur, så den matcher dine behov.

De bedste anbefalinger herfra

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning.
Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende.
De bedste anbefalinger herfra
Kasper, Specialklassen

Jeg vil kun give mine bedste anbefalinger

"Jeg har været meget tilfreds med mit valg af Det Bedre Selskab til at lave vores hjemmeside. Rune har fra starten forstået, hvad jeg ville, arbejdet hurtigt og givet gode idéer. Jeg vil kun give mine bedste anbefalinger til ham!"

Søs, I Pupi Siciliani

Fungerer meget bedre

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den jeg havde og som fungerer meget bedre

Ane Høgsberg, Komiker

Jeg kan virkelig anbefale Rune og Det Bedre Selskab

"Jeg kan virkelig anbefale Rune og Det Bedre Selskab. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside, og det har været et spændende og sjovt samarbejde. Rune er dygtig, hurtig og yderst tålmodig med alle mine rettelser og mærkelige ønsker 🙂 Derudover er han flink og god til at forklare til folk (mig), som ikke ved ret meget om computere og hjemmesidehalløj! 🙂 Og jeg er meget meget tilfreds med resultatet!"

Electra, electrafrost.dk

Mine bedste anbefalinger

"Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Rune, da jeg var daværende chefredaktør på det digitale kulturmagasin, VINKaarhus.

Rune var meget modtagelig overfor mine og de andre redaktørers idéer, og kom samtidig med forslag til, hvordan siden kunne blive optimeret på bedste vis. Han var med til at bygge siden op fra bunden, og samarbejdet gik rigtig godt! Rune er hurtig til at svare og god til at forstå flyvske idéer og omsætte det til noget konkret. Efter siden blev lanceret var Rune ligeledes hurtig til at ændre og finpudse små ændringer.

Vi er meget glade for siden, og for Runes arbejde. Jeg kan derfor kun give Det Bedre Selskab og Rune mine bedste anbefalinger."

Lisa, VINK