Web • Tryk • Reklame

Vi laver bedre hjemmesider

Professionelle hjemmesideløsninger til seriøse erhvervsdrivende - fra 16.000,-
web_kulturnat2

Vi udvikler hjemmesider med fokus på salg og markedsføring

Dine kunder besøger i stigende grad din hjemmeside, før de tager kontakt til dig eller besøger din forretning. Det er hér de skal have det bedste førstehåndsindtryk. Vi laver professionelle hjemmesider, der er skræddersyet til dit firma. 

Markedsføring, design og funktionalitet bliver tænkt ind i din løsning fra start. Vi hjælper dig med at stå stærkt i kampen om kundernes opmærksomhed. Vi fokuserer på, at konvertere flere af dine hjemmesidebesøgende til nye kunder.

Vi forventer, at du er seriøs i forhold til din branding og online tilstedeværelse, og kender værdien af en kvalitetsløsning. Vi differentiere os ud ved ikke bare at lave det, vi bliver bedt om, men tværtimod tør udfordre idéerne og komme med gode bud på kreative løsninger.

Working on a web template on the laptop

Udviklet til dine kunders behov

Hjemmesiden er fundamentet og bindeleddet mellem virksomhed og forbruger online. Det er den eneste online kanal, du selv er herre over. Det er her, dine kunder skal have det bedste indtryk af dig.

Individuelle løsninger

Vi leverer ingen standardløsninger, men bygger hele hjemmesiden op efter dine behov for en effektiv hjemmeside.

Din identitet

Når vi designer en side er det med afsæt i din virksomheds identitet og målgruppe.

Brugervenlighed

Vi har altid slutbrugeren med i overvejelserne, når en hjemmeside designes.

Marketing

Din hjemmeside skal have en god start. Derfor får du installeret nogle gode værktøjer, der giver din hjemmeside en fordel i konkurrencen på nettet og søgemaskinerne.

Nem administration

Når hjemmesiden er færdig, kan du nemt administrere den selv. Du behøver kun en meget lille teknisk forståelse. Vi guider dig i brugen af det smarte drag-and-drop-system, du får med.

Fremtidssikret

Det er muligt at udvide din løsning med bl.a. prisberegner, blog, webshop med mere, uden at du skal starte forfra med en ny løsning.

Fra idé til færdig hjemmeside

Kontakt os

Start med at kontakte os via mail eller via vores kontaktformular. Få et overslag før vi evt. booker et møde eller telefonmøde.

1. Behovsafdækning

Din hjemmeside er ikke en metervare. For at udvikle den bedste løsning til dig, er det nødvendigt at afdække dine behov, krav og ønsker

2. Udkast

Vi designer et udkast til din side, som du skal godkende før den rigtige hjemmeside programmeres. Mulighed for tilrettelser og ændringer.

3. Udvikling

Vi udvikler og programmere custom made hjemmeside på vores egne servere, så din eksisterende hjemmeside ikke bliver forstyrret.

4. Installation & indhold

Vi installerer og opsætter den færdige løsning på din webserver og opsætter tekst- og billede-indholdet i de aftalte sektioner og sider.

5. Overdragelse

Hjemmesiden er fuld funktionsdygtig og færdig. Du har mulighed for en visuel introduktion til dit videre webmasterarbejde.

hjemmeside_smartphone_baltic-shipping

Vi passer godt på din hjemmeside

Skal du blot have lavet en hjemmeside på et eksisterende webhotel, ønsker du at tilkøbe en serviceaftale eller vil du starte godt ud med en professionel hosting- og serviceaftale inkluderet i din nye hjemmeside? Vi sammensætter og drifter din webløsnings infrastruktur, så den matcher dine behov.