Nyheder

Nyheder

Fra kl. 00 d. 1/1-22 har vi skiftet navn fra Det Bedre Selskab til zeuthen.io , hvor alle nicher fremover bliver samlet under.

Der er ikke yderligere ændringer, og CVR-nummeret forbliver det samme, ligesom abonnementer og engagementer ikke påvirkes.

Vores fokus er fortsat at give vores kunder de bedste hjemmesider, udvikle dem løbende til fremtiden og stå for fuld service og hosting af hele eller dele af infrastrukturen.

Der er UDSOLGT AF VALGPLAKATER, men slaget er ikke tabt, hvis du har fortrudt fravalget. Der er nemlig mange andre måder at nå ud med dine budskaber. Hvis du ikke bryder dig om at stå på ølkasser og dele rundstykker ud i morgentrafikken, hjælper vi dig gerne med at få dine budskaber ud til den digitale borger. Kontakt os og hør omkring kampagner og digital annoncering.

Detaljen: Da Baltic Shipping Company fik udviklet deres hjemmeside, fik vi stylet et Google Maps-kort i deres blå farver, markeret alle havnene og gjort dem klikbare med kontaktinformationer.

Da vi udviklede hjemmesiden til pubben The Upper Hill i Slagelse, blev det med deres helt eget og unikke katalog over de mange forskellige øl, på haner og flasker. Mulighed for at få vist kataloget efter bl.a. type og land – og hver enkel øl har sin helt egen side med dybdegående beskrivelse – til øl-nørderne.

Nytt nettsted hos Iveco i Råde 🇳🇴

Hejsan Sverige och Transportbilcenter Göteborg. Grattis till din nya hemsida 🇸🇪

Har du egentlig en god hjemmeside?

Man kan nemt stirre sig blind på sin egen hjemmeside. Måske har du selv brugt mange timer på at lave den og føler en stor stolthed over den. Måske har et bureau lavet en billig skabelonløsning til dig, der ikke fungerer.

Lad os give dig feedback og forbedringsforlag til din hjemmeside med friske øjne. I denne kampagne giver vi dig vores umiddelbare indtryk og feedback – uden det skal koste dig noget.

Ny nettside for våre nye norske venner i Drammen, Norge 🇳🇴

Små “visitkorthjemmesider” behøver ikke at være en discount-løsning. Vi giver dig… – en hurtig hjemmeside- gode fordele på Google- minimal vedligehold- ingen store komplicerede CM Systemer – fokus på kundehenvendelser.

Kontakt os