Nyheder

Nyheder

Detaljen: Da Baltic Shipping Company fik udviklet deres hjemmeside, fik vi stylet et Google Maps-kort i deres blå farver, markeret alle havnene og gjort dem klikbare med kontaktinformationer.

Da vi udviklede hjemmesiden til pubben The Upper Hill i Slagelse, blev det med deres helt eget og unikke katalog over de mange forskellige øl, på haner og flasker. Mulighed for at få vist kataloget efter bl.a. type og land – og hver enkel øl har sin helt egen side med dybdegående beskrivelse – til øl-nørderne.

Nytt nettsted hos Iveco i Råde 🇳🇴

Hejsan Sverige och Transportbilcenter Göteborg. Grattis till din nya hemsida 🇸🇪

Har du egentlig en god hjemmeside?

Man kan nemt stirre sig blind på sin egen hjemmeside. Måske har du selv brugt mange timer på at lave den og føler en stor stolthed over den. Måske har et bureau lavet en billig skabelonløsning til dig, der ikke fungerer.

Lad os give dig feedback og forbedringsforlag til din hjemmeside med friske øjne. I denne kampagne giver vi dig vores umiddelbare indtryk og feedback – uden det skal koste dig noget.

Ny nettside for våre nye norske venner i Drammen, Norge 🇳🇴

Små “visitkorthjemmesider” behøver ikke at være en discount-løsning. Vi giver dig… – en hurtig hjemmeside- gode fordele på Google- minimal vedligehold- ingen store komplicerede CM Systemer – fokus på kundehenvendelser.

Nyt webdesign

Vores hjemmesides design havde efterhånden 1-års fødselsdag – Jeg ved, hvad du tænker: Det går jo slet ikke

Derfor har vi lavet årets nye design – Version 14 Forbedrede funktioner, tryk-katalog, fremhævede cases og referencer.

Skitseret på papir, kodet i hånden og bygget om til vores eget WordPress tema.

Klik ind og klik rundt:www.detbedreselskab.dk

Stavre du som en brækket arm, har du problemer med de sammen satte navne ord eller sætter du kommaerne helt, tilfældigt i dine tekster?

Vi laver alle sammen sproglige knuder, taste- og kommafejl fra tid til anden, når vi skriver tekster. Dine kunder synes, at det er hamrende uprofessionelt, når de skal klappe sig igennem dine fejlfyldte tekster.

Vi hjælper dig af med sprogvanskelighederne og giver dig skarpe tekster, så du ikke fremstår sjusket overfor dine kunder.

Kontakt Top