Fakta om webløsninger

Knapt så ofte stillede spørgsmål og svar.

Hjemmesider


Hvad er WordPress?

WordPress er et Content Management System – Et indholdsstringssystem – hvor du kan oprette og redigere i det indhold, der ligger på hjemmesiden.

Verdens nok mest benyttede content management system – WordPress er brugt af både amatører og professionelle – fra den lokale forening til Det Hvide Hus.

Vi gør en dyd ud af, at arbejde så tæt på kernesystemet som muligt, og bruger ikke WordPress som et designværktøj med alverdens mystiske tillægsmoduler.


Hvad er et tema?

Et tema er mappe med filer indeholdende oplysningerne om hjemmesidens design til en WordPress-hjemmeside.

Vi designer og udvikler selv temaerne til vores hjemmesideløsninger og sælger dig ikke et standard-tema, som du kan finde andre steder.


Behøver jeg et CMS?

Nej, bestemt ikke. Ved mindre “visitkorthjemmesider” der ikke kræver, at man skal rette og oprette indhold hele tiden, er det ikke nødvendigt med et stort og tungt system.

Vi laver små og hurtige hjemmesider uden CMS med minimal vedligehold, der kan overhale konkurrenterne på Google.

Webshops


Hvad er en betalingsgateway?

En betalingsgateway er din digitale kortterminal. For at kunne modtage kreditkortbetalinger online, skal du have forbundet webshoppen med din indløsningsaftale. Det sker igennem en betalingsgateway.

Hosting, drift og service


Hvad er et webhotel?

Webhotellet er en mappe på en server, hvorfra man kan hente hjemmesiden, når man surfer på nettet.

Et webhotel er en mappe på en server der står i et datacenter.

Det kan sammenliges med, at du har dine varer stående på en hylde – i en butik – i et storcenter.

Der er meget forskel på webhoteller og kvaliteten kan bedst spejles i priserne. Er dine varer sat ud i vinduet til centertovet eller står de og forputter sig på de billige pladser bagest i butikken?

Afstanden fra kunde til webhotel og hastigheden, som hjemmesiden kan leveres med betyder ikke bare noget for brugeroplevelsen – Det har også effekt på sidens placering på Google.


Opsætning af e-mail

Når du skal opsætte din mail i et mailprogram eller i en app, skal du bruge indstillingerne:

Server til indgående post (IMAP):

mail.onlinemail.io    
Port: 143 (uden SSL) / Port: 993 (med SSL)

Server til udgående post:

asmtp.onlinemail.io    
Port: 587 (med STARTTLS)

Du finder webmailen på www.onlinemail.io – Derfra kan brugere også opsætte autosvar og skifte deres adgangskode (Hvis de kan huske den gamle)


SSL Certifikater

Alle webhoteller kommer med Let’s Encrypt SSL Certifikat installeret, så din webadresse starter med https:// og den lille hængelås kommer til syne.


Skal man have webhotel hos jer?

Nej. Du er velkommen til at stå for drift og servicering selv. Der er frit valg af webhoteller, når vi udvikler en hjemmeside.


Tilbyder I serviceaftaler til allerede eksisterende hjemmesider?

Nej. Vi laver kun serviceaftaler til hjemmesider og webshops, som vi selv har udviklet. Der bliver lavet alt for mange dårlige hjemmesideløsninger, som vi ikke vil stå til ansvar for at servicere.

Start fedt samarbejde