Onlineannoncering driver trafik til din hjemmeside, webshop og forretning

Onlineannoncering giver din virksomhed en god base for at drive kunder fra medier og søgemaskiner direkte hen til din forretnings produkter eller ydelser.

Online annoncering sender kundeemner til din hjemmeside eller fysiske butik

Online annoncering er en smart måde at nå din præcise målgruppe med annoncer. Geografi, demografi, interesser og adfærd er bare nogle af de parametre, vi målretter dine onlineannoncer efter.

Bannerannoncering

Du ser dem på alle nyhedsmedier, i apps og på andre hjemmesider. Displaynetværket hvor du kan få dine annoncer vist til de helt rigtige personer og på de helt rigtige sider.

Produktannoncer

Du ser dem, når du søger efter et specifikt produkt: Google Shoppingannoncerne er øverst i resultatet med billeder og pris. Annoncer med lige det produkt, kunden søger specifikt efter.

Remarketing

Remarketing er den bedste måde at nå personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Få flere tilbage til indkøbskurven, eller overbevis dem om, at du er den helt rigtige at handle med.

Vi designer dine kampagner fra idé til indrykninger

Lad os hjælpe dig med at lave en flot og effektiv kampagne. Vi udarbejder hele det grafiske layout, så det matcher de kanaler, der skal annonceres igennem.

Målgruppe & medievalg

Hvem er din målgruppe, og hvordan når vi dem bedst? Vi hjælper med udvælge de rigtige medier, annonceplaceringer og målgrupper efter budget.

Design & format

Vi designer og layouter annoncer med udgangspunkt i den planlagte kampagne, målgruppe, virksomhedens design og identitet samt budskab i kampagnen.

Kampagneopsætning

Vi opsætter dine annoncer i kampagner på din egen annoncekonto, så du selv kan følge med og justere budgetterne eller pause kampagnerne.

Online annoncering

close

Gem til senere

Få en mail tilsendt med en opsummering af vores services og ydelser i en skimmevenlig version.

Vi spammer ikke! Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.