Web • Tryk • Reklame

Vi arbejder for at gøre vores kunder bedre

Se et udpluk af vores referencer
kunde_iveco

Iveco har fået udviklet en hjemmesideløsning, der bliver brugt at forhandlere i Danmark, Norge og Sverige.

I løsningen er bl.a. udviklet katalog til modeller, biler til salg, kampagner og nyheder til hver enkel forhandler.

  • Iveco Göteborg, se
  • Iveco Helsingborg, se
  • Iveco Bærum, no
  • Iveco Odense, dk
kunde_guldfuglen

Guldfuglen kontaktede os med henblik på at få lavet en ny webshop til deres eget smykkebrand.

Vi har udarbejdet en stærk webshopløsning i et simpelt og elegant design med multisprog, EU-handel, flere valuta, Facebook integration m.v.

kunde_businessslagelse

Business Slagelse havde brug for en hjemmeside, der både kunne rumme arrangementer, byens åbningstider, gavekort og en smart oversigt over byens butikker med hver deres lille side.

kunde_anehoegsberg

Ane Høgsberg - er en hylende morsom standup komiker, podcaster, tekstforfatter og kendt fra Vild Med Dans, har fået lavet en hjemmeside med mulighed for at fremvise klip fra shows, podcast, presse og show datoer.

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den jeg havde og som fungerer meget bedre
Ane Høgsberg, Komiker, tekstforfatter, podcaster

kunde_autoforum

Da Autoforum Slagelse åbnede dørene op, havde de brug for en moderne hjemmeside, der kunne fremvise alle de bilmodeller, der forhandles. Vi klarede opgaven med skræddersyede visninger og et katalog over mærker og modeller.

kunde_specialklassen

Specialklassen er landskendte for deres impro comedy og havde i 2019 brug for en ny hjemmeside, hvor de kunne vise videoklip, referencer, ydelser og deres turprogram.

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning.
Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende.
De bedste anbefalinger herfra
Kasper, Specialklassen
kunde_kulturnat_sct-michaels-nat

Sct. Michaels Nat - Danmark største kulturnat udenfor København har fået udviklet en hjemmmesideløsning med et skræddersyet program til de mange aktiviteter i byen.

kunde_cavaleros

Cavaleros Denmark har fået udviklet en skræddersyet webshop-løsning til deres eget brand inden for rideudstyr og -tøj. Ud fra deres ønsker om design og funktionalitet har vi bygget denne komplette webshop.

kunde_theupperhill

The Upper Hill har i 2019 fået udviklet en lille hjemmeside med massere af funktioner. Skræddersyet katalog over drikkevarersortimentet, arrangementskalender, menukort og bordbestilling.

Derudover har vi leveret bannere, visitkort, menukort, plakater, plastikkort m.v.

kunde_bymp

BY mp kontaktede os med et ønske om, at have en simpel, men kraftfuld webshop med alt inkluderet for en god start.

Kan kun skrive og tale positivt om forløbet i samarbejdet med Rune Lasse Jørgensen indehaver af Det bedre selskab.

Vi starter med at holde første møde, hvor der blev lyttet til mine ønsker omkring udseende på min webside.

Da jeg går derfra, er jeg ikke i tvivl om, at det skal være Rune Lasse Jørgensen, Det Bedre Selskab der skal lave min webside, så lyttende, rolig og behagelig af tale med.

Jeg må sige, jeg er vildt imponeret over, at han ramte så rigtigt, med det første udkast til min skabelon af websiden.

Det Bedre Selskab har udover at have lavet skabelon til min webside, som jeg ønsker den skal være, også klaret alt integration med kreditkort, regnskabsprogram og pakkelabels, og det har virket perfekt fra dag et.

BY mp kan varmt anbefale Det Bedre Selskab.
Tak for godt og fremtidig samarbejde.
Maj-Brit Petersen, BY mp

kunde_bsc

Baltic Shipping Company er en landsdækkende Gazelle-virksomhed, der kontaktede os om et behov for en hjemmesideløsning med beskrivelser af services og et katalog meed specifikationer for alle deres skibe. En hjemmesideløsning der siden er blevet udvidet og vedligeholdt.

kunde_kunde_koebenhavns-kommune

Suburban Dance Festival var en helt ny dansefestival i de københavnske brokvarterer, da de kontaktede os om en skræddersyet hjemmeside med et katalog/program over de mange aktiviteter, bydele og optrædende artister.

kunde_dansekapellet
kunde_suburbandancefestival

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Rune, da jeg var daværende chefredaktør på det digitale kulturmagasin, VINKaarhus.

Rune var meget modtagelig overfor mine og de andre redaktørers idéer, og kom samtidig med forslag til, hvordan siden kunne blive optimeret på bedste vis. Han var med til at bygge siden op fra bunden, og samarbejdet gik rigtig godt! Rune er hurtig til at svare og god til at forstå flyvske idéer og omsætte det til noget konkret. Efter siden blev lanceret var Rune ligeledes hurtig til at ændre og finpudse små ændringer.

Vi er meget glade for siden, og for Runes arbejde. Jeg kan derfor kun give Det Bedre Selskab og Rune mine bedste anbefalinger.
Lisa, VINK Aarhus

kunde_vink

VINK kulturmagasin er et onlinemedie i henholdsvis Aarhus, København og Odense. Vink havde brug for en løsning hvor de kunne sætte artikler op, sortere i de forskellige områder og styre de mange skribenter, korrekturlæsere og redaktører.

kunde_slagelsefestuge

Slagelse Festuge kontaktede os med et ønske om at kunne fremvise festugeprogrammet på hjemmesiden og få mere aktivitet. Vi har skræddersyet et katalog/program over de forskellige arrangementer.

Jeg kan virkelig anbefale Rune og Det Bedre Selskab. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside, og det har været et spændende og sjovt samarbejde. Rune er dygtig, hurtig og yderst tålmodig med alle mine rettelser og mærkelige ønsker 🙂 Derudover er han flink og god til at forklare til folk (mig), som ikke ved ret meget om computere og hjemmesidehalløj! 🙂 Og jeg er meget meget tilfreds med resultatet!
Electra, electrafrost.dk

Tusind tak for hjælpen på min hjemmeside 😀 Jeg er helt vild med mine nye features "Navneudregner" og "Essensudregner" - de gør det så meget lettere for mine kunder at lære dem selv bedre at kende.

Tak for den fantastisk service og hurtige levering <3

De bedste hilsner
LuciaMaluca

Jeg har været meget tilfreds med mit valg af Det Bedre Selskab til at lave vores hjemmeside. Rune har fra starten forstået, hvad jeg ville, arbejdet hurtigt og givet gode idéer. Jeg vil kun give mine bedste anbefalinger til ham!
Søs, I Pupi Siciliani

Rune er professionel og engageret, en rigtig god samarbejdspartner.
Maja, Augusta

Det Bedre Selskab leverer altid et super stykke arbejde, når man bestiller hos dem. Om det er trykte reklamer, plakater, SEO, visitkort, foldere, eller hvad vi snart har bestilt hos dem, så er man ikke i tvivl om kvaliteten, når det færdige resultat skal præsenteres. Altid venlig og fleksibel betjening! Kan varmt anbefales!
Jacob, Brdr. Clausen Automobiler A/S

Vi har været yderst tilfredse med at bruge Det Bedre Selskab som webmaster til at optimere vores hjemmeside. Rune har fra start forstået hvor vi ville hen med hjemmesiden, samtidigt med han sideløbende kommer med fantastiske inputs! Kun de bedste anbefalinger herfra.
Nadia, Nordisk Barn

HELT FANTASTISK!! Det er den hjælp, jeg har fået fra Det Bedre Selskab - tusind tak, Rune.
Susanna Zenani

Udvalgte webløsninger