Referencer

Det er os med de
bedste kunder

Det Bedre Selskab hjalp mig med at lave en hjemmeside, som både er pænere end den jeg havde og som fungerer meget bedre
Ane Høgsberg, Komiker, tekstforfatter, podcaster

Jeg kan virkelig anbefale Rune og Det Bedre Selskab. Jeg har fået den smukkeste hjemmeside, og det har været et spændende og sjovt samarbejde. Rune er dygtig, hurtig og yderst tålmodig med alle mine rettelser og mærkelige ønsker 🙂 Derudover er han flink og god til at forklare til folk (mig), som ikke ved ret meget om computere og hjemmesidehalløj! 🙂 Og jeg er meget meget tilfreds med resultatet!
Electra, electrafrost.dk

Tusind tak for hjælpen på min hjemmeside 😀 Jeg er helt vild med mine nye features "Navneudregner" og "Essensudregner" - de gør det så meget lettere for mine kunder at lære dem selv bedre at kende.

Tak for den fantastisk service og hurtige levering <3

De bedste hilsner
LuciaMaluca

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Rune, da jeg var daværende chefredaktør på det digitale kulturmagasin, VINKaarhus.

Rune var meget modtagelig overfor mine og de andre redaktørers idéer, og kom samtidig med forslag til, hvordan siden kunne blive optimeret på bedste vis. Han var med til at bygge siden op fra bunden, og samarbejdet gik rigtig godt! Rune er hurtig til at svare og god til at forstå flyvske idéer og omsætte det til noget konkret. Efter siden blev lanceret var Rune ligeledes hurtig til at ændre og finpudse små ændringer.

Vi er meget glade for siden, og for Runes arbejde. Jeg kan derfor kun give Det Bedre Selskab og Rune mine bedste anbefalinger.
Lisa, VINK Aarhus

Jeg har været meget tilfreds med mit valg af Det Bedre Selskab til at lave vores hjemmeside. Rune har fra starten forstået, hvad jeg ville, arbejdet hurtigt og givet gode idéer. Jeg vil kun give mine bedste anbefalinger til ham!
Søs, I Pupi Siciliani

Rune er professionel og engageret, en rigtig god samarbejdspartner.
Maja, Augusta

Det Bedre Selskab har givet vores hjemmeside en fantastisk ansigtsløftning.
Ud over at være hurtigt arbejdende og både kreativ og lyttende, så fik vi også en god instruktion i selv at kunne administrere siden efterfølgende.
De bedste anbefalinger herfra
Kasper, Specialklassen

Det Bedre Selskab leverer altid et super stykke arbejde, når man bestiller hos dem. Om det er trykte reklamer, plakater, SEO, visitkort, foldere, eller hvad vi snart har bestilt hos dem, så er man ikke i tvivl om kvaliteten, når det færdige resultat skal præsenteres. Altid venlig og fleksibel betjening! Kan varmt anbefales!
Jacob, Brdr. Clausen Automobiler A/S

Vi har været yderst tilfredse med at bruge Det Bedre Selskab som webmaster til at optimere vores hjemmeside. Rune har fra start forstået hvor vi ville hen med hjemmesiden, samtidigt med han sideløbende kommer med fantastiske inputs! Kun de bedste anbefalinger herfra.
Nadia, Nordisk Barn

Kan kun skrive og tale positivt om forløbet i samarbejdet med Rune Lasse Jørgensen indehaver af Det bedre selskab.

Vi starter med at holde første møde på en Cafe i København. hvor der blev lyttet til mine ønsker omkring udseende på min webside, som jeg vil have skal være meget enkelt og nem for brugeren. Dertil vil jeg lige fortælle, at jeg ikke er den mest tekniske på det område.

Da jeg går derfra, er jeg ikke i tvivl om, at det skal være Rune Lasse Jørgensen, Det Bedre Selskab der skal lave min webside, så lyttende, rolig og behagelig af tale med.

Med min formulering af ønsker til websiden, tænker jeg, om Rune har forstået, hvad mine ønsker er. Jeg må sige, jeg er vildt imponeret over, at han ramte så rigtigt, med det første udkast til min skabelon af websiden.

Det Bedre Selskab har udover at have lavet skabelon til min webside, som jeg ønsker den skal være, også klaret alt integration med kreditkort, regnskabsprogram og pakkelabels, og det har virket perfekt fra dag et.

BY mp kan varmt anbefale Det Bedre Selskab.

Tak for godt og fremtidig samarbejde.
Maj-Brit Petersen, BY mp

HELT FANTASTISK!! Det er den hjælp, jeg har fået fra Det Bedre Selskab - tusind tak, Rune.
Susanna Zenani