Køber lokale lokalt?
Det gør vi!

Handler man lokalt, når man køber spanske agurker, der transporteres af polske lastbilchauffører til en tysk detailhandelskæde i nærheden af dig?

Køb lokalt – det gør vi

Mange mindre lokale virksomheder og forretninger får meget ofte lavet deres tryksager i Holland, de har en webshopløsning i Canada og får designet deres hjemmesider i Polen eller Indien og opsat den på et webhotel i Tyskland og de ved det måske ikke en gang selv.

Det har vi sat os for at lave om på!

Vi køber lokalt i hele Danmark

Med familiære rødder i det danske landbrug er det et helt naturligt princip for os at købe danske varer og lade vores penge cirkulere inden for landets grænser. Derfor bestræber vi os på at anvende lokale ressourcer og samarbejdspartenere, når vi udarbejder løsninger til vores kunder.

Made in Denmark

🇩🇰 Design og udvikling

Vi sender ikke udviklingen af din hjemmeside til Polen eller Indien. Vores hjemmesider og webshops bliver udviklet og kodet i Danmark.

🇩🇰 Servere i Danmark

Når du får en hostingløsning hos os, er dit webhotel placeret i Danmark, hvor dine data og oplysninger om kunder opbevares.

🇩🇰 Danske trykkerier

Vi tilbyder en bred vifte af tryksager, som delvist er produceret af vores samarbejdspartnere – danske trykkerier. Vi sender ikke din produktion til Holland eller Polen.

🇩🇰 Danske partnere

Vi har ikke et hold af indiske arbejdere til at producere for os. Vi benytter os af danske samarbejdspartnere.

close

Gem til senere

Få en mail tilsendt med en opsummering af vores services og ydelser i en skimmevenlig version.

Vi spammer ikke! Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.