Bliv set og tiltræk kunder

Kampagner og reklame

Lad os hjælpe dig med at få lavet en flot og effektiv kampagne til dit produkt.
Vi udarbejder hele det grafiske layout, så det matcher de kanaler, der skal annonceres igennem.
Få en rød tråd i dine annoncer på aviser og magasiner, tryksager, Facebook, hjemmeside og Googles Displaynetværk.

marketing-matrix-routes

Online annoncering sender kundeemner til din hjemmeside eller butik

Online annoncering er en smart måde at nå din præcise målgruppe med annoncer. Geografi, demografi, interesser og adfærd er bare nogle af de parametre, vi målretter dine bannerannoncer mod.

Bannerannoncering

Du ser dem på alle nyhedsmedier, i apps og på andre hjemmesider. Displaynetværket hvor du kan få dine annoncer vist til de helt rigtige personer og på de helt rigtige sider.

Shopping

Du ser dem, når du søger efter et specifikt produkt: Google Shoppingannoncerne er øverst i resultatet med billeder og pris. Annoncer med lige det produkt, kunden søger specifikt efter.

Remarketing

Remarketing er den bedste måde at nå personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Få flere tilbage til indkøbskurven eller overbevis dem om, at du er den helt rigtige at handle med.

Søgeord

Vi opsætter søgeordsannoncer, der driver relevant trafik ind til din hjemmeside. Med søgeordsannoncer rammer du de personer, som specifikt søger efter dine ydelser.

Aviser og magasiner

Vi designer flotte og iøjnefaldende annoncer, man ikke lige bladre forbi. 

Vil du nå ud til en lokal målgruppe eller en faggruppe i et fagmagasin, hjælper vi med udformning, design og opsætning af dine annoncer.

avis-magasin-toemreriet