Online annoncering

Hvorfor bruge 10.000 kr. på en helside i lokalavisen, hvis din annonce kun bliver set af 500 potentielle kunder, når du kan bruge de samme penge og nå mere end 5.000 kunder online?

Hvorfor?

Der er mange gode grunde til at overveje at annoncere online. Bl.a. fordi...

  • Dine kunder er der allerede
  • Du kan nå bestemte målgrupper
  • Du kan annoncere på bestemte sider på nettet
  • Du kan nå ud lokalt, nationalt og resten af verden
  • Du kan holde øje med, om dine annoncer er effektive nok
  • Du spilder ikke dine penge på at vise annoncer til de forkerte

Hvad koster det?

Online annonceplads bliver udbudt på auktion. Der er derfor ikke en fast pris for indrykning af annoncer og klik til dit website. Visninger bliver afgjort, efter hvor meget dine konkurrenter har budt, OG hvor relevant indholdet er. Du kan derfor få flere visninger med et lavt bud, hvis bare dit indhold er relevant nok for modtageren. Du bestemmer derfor selv, hvor meget du vil bruge på annoncer.

annoncering_tablet

Lad os stå for dine kampagner

Lad os hjælpe dig med at få laven en flot og effektiv kampagne til dit produkt. Vi udarbejder hele det grafiske layout, så det matcher de kanaler, der skal annonceres igennem. Få en rød tråd i dine annoncer på tryk, Facebook, hjemmeside og Googles Displaynetværk.

Annoncering via Google AdWords er billigt og effektivt

Søgeord

Vi opsætter søgeordsannoncer, der driver relevant trafik ind til din hjemmeside. Med søgeordsannoncer rammer du de personer, som specifikt søger efter dine ydelser.

Displaynetværk

Du ser dem på alle nyhedsmedier, i apps og på andre hjemmesider. Displaynetværket hvor du kan få dine annoncer vist til de helt rigtige personer og på de helt rigtige sider.

Shopping

Du ser dem, når du søger efter et specifikt produkt: Google Shoppingannoncerne er øverst i resultatet med billeder og pris. Annoncer med lige det produkt, kunden søger specifikt efter.

Remarketing

Remarketing er den bedste måde at nå personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Få flere tilbage til indkøbskurven eller overbevis dem om, at du er den helt rigtige at handle med.

Annoncering på Facebook styrker dit netværk

Indhold

Nå længere ud med dit indhold på Facebook ved annonceret indhold til en præcis målgruppe. Få hjælp til at styrke din udbredelse af dit indhold.

Produkter

Ved at hente dit produktkatalog fra din webshop har du mulighed for at tagge dine billeder med dine produkter og promovere dem direkte på Facebook.

Retargeting

Ved hjælp af din Facebook-pixel kan du komme ud til de personer, der har besøgt din hjemmeside og få dem til at give et mersalg eller blive en del af din Facebook-sides følgere.

Målgrupper

Få hjælp til at opsætte de helt rigtige målgrupper på din annoncekonto, så du rammer de helt rigtige personer med dine sponsorerede opslag og annoncer på Facebook