Ingen opgaver er ens
-  det er prisen heller ikke

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl så meget som muligt om dit projekt, så du får det helt rigtige tilbud.
Du får et tilbud sendt pr. mail inden for 12 timer (i arbejdstid gerne inden for 30 minutter)

Loading...

Hjemmeside

1-page hjemmeside

En 1-page hjemmeside er det helt rigtige for dig, der kun har behov for et "online visitkort". Med kun én side er alle de vigtige oplysninger samlet, og menuen hjælper brugeren med at hoppe op og ned ad siden. 

Eksempel: riccosimonyphoto.dk 

God til resturanter, barer, håndværkere, kampagnesider

Alm. Hjemmeside

Den klassiske hjemmeside med forside og flere statiske sider til visning af serviceydelser, beskrivelser, kontaktside m.v.

God til de fleste virksomheder, foreninger, organisationer 

Artikler / Begivenheder / Produktfremvisning

En hjemmeside med dynamisk indhold, der hele tiden skal tilpasse sig nyhedsstrømmen på hjemmesiden. Skriv artikler, opret produktfremvisning eller begivenheder og indexer dem på kryds og tværs af kategorier. 

Eksempler: balticshipping.dk brdr-clausen.dk, VINKkbh.dk, Slagelsefestuge.dk, suburbandancefestival.com

God til produktfremvisning, journalister, ejendomsmæglere, bilforhandlere, festivaller, bloggere, nyhedsmedier

Webshop

Webshoppen er for dig, der vil fremvise og/eller sælge dine produkter online. Webshoppen integreres med de systemer, du har brug for, for at komme godt igang med din online butik.

Ingen serviceaftale Ingen løbende abonnementer og faste udgifter. Du står selv for systemopdateringer og webmasterarbejde på din hjemmeside.  Du er ikke overladt til dig selv. Hvis du har brug for hjælp fra os, laver vi dine opgaver på bestilling til en fast timepris. 
Årligt vedligehold og service af hjemmesiden. Din hjemmeside lever desværre ikke for evigt, men vi holder den up to date for dig. Vi laver en årlig vedligeholdelse af din hjemmeside og sørger for, at alle system- og sikkerhedsopdateringer gennemføres. Dit personlige design vedligeholdes samtidig og der er mulighed for tilføjelser i layoutet. 
Månedlig vedligehold Til dig der vil have vedligeholdt dit indhold løbende. Du sender alle tilføjelser og rettelser til os - så sørger vi for, at din hjemmeside er opdateret hele tiden. Løbende system- og sikkerhedsopdateringer samt tilrettelser i design og layout. 

Online annoncering


Tryksager


Facebook


* Skal udfyldes

Inspiration til  din løsning